ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Oι καυτές υποψήφιες Ελληνίδες του επόμενου Survivor (φωτό)

Oι καυτές υποψήφιες Ελληνίδες του επόμενου Survivor (φωτό)

Eίναι πολλές, καυτές και γεμάτες -φυσικές ή τεχνητές- καμπύλες. Αυτά είναι τα πιο τρανταχτά ονόματα που έχουν ακουστεί ως τώρα.

Mπορεί να ακούγεται κουλό, αλλά κάτι παραπάνω θα γνωρίζει ο τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, ο οποίος -σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα- φέρεται να έχει κάνει πρόταση μαμούθ στην Πάολα προκειμένου να δεχθεί να μπει στο επόμενο Survivor.

Απόψε τα λέμε στην Πάτρα !! Volcano ? on fire _ Paola live #thisispaola #volcano #patra #summer2017 #densefovamaiourane #panikplatinum #paola_on_tour

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official_page) στις

Ακόμη και αν εμείς, από τις τραγουδίστριες της κλάσης της, θα προτιμούσαμε την Αγγελική Ηλιάδη, ιδίων φυσικών προσόντων, που είναι σαφώς πιο αθλητική και έχει και ως μπόνους και τον αδελφό personal trainer για να την προετοιμάσει κατάλληλα.

Ρόδος ♥️ Απόψε στα Άστρα!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) στις

Ενώ υπονοούμενα για το αν έχει δηλώσει συμμετοχή άφησε και η παλιά μας γνώριμη (που πλέον είναι πιο σέξι και γυμνασμένη από ποτέ) Σάσα Μπάστα, που μετά από μια συνάντηση με τον Μπο σε ένα γυμναστήριο στη Γλυφάδα, πόσταρε πως ‘Προσπαθώ να μάθω τα κόλπα του Survivor από τον καλύτερο’.

Προσπαθώ να μάθω τα κόλπα του SURVIVOR απ τον καλύτερο @bo_fugitive !!!?????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Basta (@sasa_basta_) στις

Μια ακόμη Ελληνίδα, όπως η Πάολα, που έχει δηλώσει ευθαρσώς πως έχει κάνει πλαστική στήθους. Εξού και το σιλικόνη του τίτλου.

Ενώ πλαστική στήθους έχει κάνει και η Κόνι Μεταξά, που βλέπετε και στην κεντρική φωτό, το όνομα της οποίας επίσης ακούγεται (ήταν να μπει και στο περσινό). Αν και στη συνέντευξη που κάναμε ήταν κατηγορηματική ότι δεν είναι θετική να μπει αφού λατρεύει υπερβολικά το φαγητό και φοβάται κατσαρίδες, ζουζούνια και όλα τα ξαδελφάκια τους.

H αλήθεια είναι ότι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την ομάδα των Διάσημων είναι πολλά (Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Νίκος Αναδιώτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Τσαβάλου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου) και μη επιβεβαιωμένα.

Ready for the best that’s yet to come ☀️?? Shot by hubby @fotisbenardo _____________________ . wearing @sissychristidou white uber sexy monokini and @favela.gr army NY baseball hat

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Αν και εκείνο που μας έχει ενθουσιάσει, εξού και την βάλαμε κεντρική φωτό στο αφιέρωμα, είναι εκείνο της ‘ποτέ δεν σε ξεχάσαμε, ποτέ δεν σε ξεπεράσαμε, Ιωάννας Πηλίχου, που ακούγεται για το Survivor, ενώ ταυτόχρονα φέρεται να έχει υπογράψει ήδη στο Nomads.

/ Touched by the Light / #crystalwater #everythingisclear #seaismyhappydestination #blessed #summer2k17 #mysummer #yougowhereyoubelong #mymanandi❤️ #andeverythingisbeautiful #77dreams ? by #myman ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωάννα Πηλιχού▪Ioanna Pilichou (@ioannapilichou) στις

Και, ακόμη περισσότερο, της ‘ακριβοθώρητης’ Μαρίας Λεκάκη, παρόλο που είναι προφανώς ευσεβής πόθος. Σωστά; ;H βρες λες και να γίνει το θαύμα;

Εννοείται, πανμέγιστε και σοφέ Acun, πως είμαστε στη διάθεσή σου αν και εφόσον χρειαστείς βοήθεια όσον αφορά το casting. Την ίδια που σου προσφέραμε free of charge και πέρυσι, αν θυμάσαι.

Good morning ? #howtodateme #funny #girly #interview #comingsoon #status #greece #actress #actresslife #womensissues ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky (@kavouravicky) στις

Ενώ όλα δείχνουν ότι μια τουλάχιστον από τις προβλέψεις μας για το επόμενο Survivor, όταν δηλαδή αναρωτηθήκαμε αν θα είναι γεμάτο κομάντο ή Λαουρίτες, φαίνεται να βγαίνει αληθινή.

Και αυτό γιατί η δεδηλωμένη καψούρα μας, Φελίσια Λαπάτη, μοιάζει -από το παρακάτω post- να έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή (ή τουλάχιστον θα έπρεπε).

Άρα το μόνο που μένει είναι να διαπιστώσουμε ποιο άλλο fitness girl θα ακολουθήσει το παράδειγμά της.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι η παραγωγή έχει δεσμευτεί ήδη να πάρει την Ειρήνη Κολιδά και του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο και η ίδια, όπως δήλωσε και στον Αρναούτογλου, φαίνεται να θέλει να επιστρέψει.

Και γιατί ο τρόπος που έφυγε ήταν άδικος και γιατί δίμετρες μαχήτριες της κλάσης της δεν φυτρώνουν ακριβώς στις πορτοκαλιές. Με τη μόνη διαφορά ότι φέτος θα είναι με την ομάδα των Διάσημων.

#happyshooting #feelingspecial #positivevibesonly #rodotrends #clothesforme #kalimeraaaaaaa!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida_original) στις

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, με τόσες παίκτριες, επώνυμες και ανώνυμες, που θα σκάσουν μύτη ταυτόχρονα, θα υπάρχει σίγουρα πληθώρα σέξι φωτογραφήσεων όπως τις παλιές καλές εποχές. Όταν π.χ. η Χριστίνα Κολέτσα έκανε το πρώτο της σέξι εξώφυλλο ενώ ήταν ακόμη εντός του σπιτιού του Fame Story.

#waitingforsummer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Astray Artist (@christina_koletsa) στις

Και ότι η καρύδα θα συνεχίσει να είναι το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε ινσταγκραμάτης Ελληνίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγή: oneman

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.