ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Σκληρή» μάχη δίνουν Survivor και Nomads για να συγκεντρώσουν…Διάσημους

«Σκληρή» μάχη δίνουν Survivor και Nomads για να συγκεντρώσουν…Διάσημους

Όλοι περιμένουν να έρθει η νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς τα κανάλια φαίνεται πως έχουν δώσει όλες τους τις ελπίδες σε reality προγράμματα, με το Survivor και το Nomads να απασχολούν τους περισσότερους.

Mετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να βγάλει στον αέρα το «Nomads», όλοι περίμεναν ότι ο ΣΚΑΙ θα βγάλει νωρίτερα το «Survivor», ώστε να μην αφήσουν το κανάλι του Αμαρουσίου να κερδίσει τηλεθεάσεις.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Τηλέραμα, η τούρκικη εταιρεία παραγωγής, αποφάσισε να αποφύγει τη «μάχη» και σκοπεύει να βγάλει το δεύτερο κύκλο του ριάλιτι τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Όπως αποδεικνύεται όμως, αν και τα δύο ριάλιτι δε θα βρεθούν το ένα απέναντι από το άλλο, δίνουν σκληρή μάχη πριν βγουν στον αέρα. Αν και τα στελέχη της τούρκικης εταιρείας παραγωγής του Survivor εμφανίζονται ψύχραιμοι απέναντι στο «Νomads», τελικά φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το «κλείσιμο» των «διασήμων», καθώς μαθαίνουν ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν πάρει ορισμένους από αυτούς που ήθελαν, για το δικό τους ριάλιτι επιβίωσης.

Στο παρασκήνιο γίνεται… πόλεμος για κάποια πρόσωπα που διεκδικούνται και από τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς.σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η τούρκικη εταιρεία παραγωγής είναι πιο… απλόχερη στις αμοιβές των διαγωνιζομένων ενώ από την άλλη τα στελέχη του Ant1 φαίνεται να προσφέρουν «πακέτο» ευρύτερης συμφωνίας δελεάζοντας τους υποψήφιους, με την προοπτική μελλοντικής συνεργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις επόμενες μέρες πάντως, αναμένεται να οριστικοποιηθεί κι επίσημα η συνεργασία της «AcunMedya» με τον ΣΚΑΙ και έτσι, αν δεν υπάρξει καμία… ανατροπή, τότε είναι σίγουρο, ότι η «μάχη» στο παρασκήνιο μεταξύ των δύο ριάλιτι επιβίωσης για το ποιος θα αποκτήσει τους καλύτερους διαγωνιζόμενους θα γίνει πιο σκληρή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.