ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χάκερς απειλούν να διαρρεύσουν το φινάλε του Game Of Thrones

Χάκερς απειλούν να διαρρεύσουν το φινάλε του Game Of Thrones

Χάκερς οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το έχουν στα χέρια τους το έβδομο και τελευταίο επεισόδιο της έβδομης σεζόν του Game of Thrones απειλούν να το διαρρεύσουν…

Οι χάκερς επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα Mashable και ενημέρωσαν σχετικά με το γεγονός. Τα νέα αυτά έρχονται, αφού ήδη διέρρευσε από λάθος του HBO Ισπανίας και το έκτο επεισόδιο της σεζόν.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι χάκερς υποστηρίζουν ότι έχουν πρόσβαση σε πολλές πλατφόρμες του HBO και απειλούν να διαρρεύσουν το έβδομο επεισόδιο το συντομότερο δυνατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ζητούν 6,5 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin ως λύτρα για το 1,5 terabytes πληροφοριών που έχουν κλέψει από το τηλεοπτικό δίκτυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.