Οι γοητευτικές διάσημες που θα δούμε στο Nomads (φωτό, βίντεο)

Οι γοητευτικές διάσημες που θα δούμε στο Nomads (φωτό, βίντεο)

Είχαμε πρώτα το Survivor που γονάτισε κάθε μηχανάκι της AGB, δίνοντας και σε εμάς τροφή για σκέψη με καλογυμνασμένα κορίτσια όπως η συνάδελφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Καθώς, λοιπόν, τα τσακάλια του «Ε» μύρισαν αίμα είπαν να επιτεθούν δημιουργώντας μια αντίστοιχη εγχώρια εκδοχή που την ονόμασαν Survival Secret και λαμβάνει χώρα στην… εξωτική Πελοπόννησο. Εκεί, πρώτος ο Μπάμπης, σου παρουσιάσε την ειδικότητά του: τα θηλυκά που θα πρωταγωνιστήσουν με προεξάρχουσα την τσουρουφλιστή Μαρία Ματσούκα, της γνωστής οικογενείας των Αδερφών Ματσούκα.

Τώρα όμως ήρθε η σειρά του Nomads, του παιχνιδιού του Ant1 που ευελπιστεί να κλέψει την δόξα του Survivor. Και αντίστοιχα ήρθε η σειρά του Μπάμπη του Κόλλια να σου παρουσιάσει την εξονυχιστική έρευνά του για τις Διάσημες παίκτρίες του.

Πρώτη και καλύτερη η παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου, μια γυναίκα φουλ ερωτεύσιμη και ιδιαίτερα αγαπητή σε εμάς, όπως σου την έχουμε παρουσιάσει και παλιότερα. Και να ξέρεις ότι στο τέλος του άρθρου, επειδή είμαστε πολύ τίμιοι, θα βρεις κι άλλες φωτογραφίες της σκέτο ποίημα.

https://www.instagram.com/p/BXPnC6lF8wb

Ακολουθεί η Όλγα Πηλιάκη, γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη που το δίχασε το Πανελλήνιο με τη συμπεριφορά του στο Survivor, χορεύτρια στο επάγγελμα κι ένα Instagram με 62 χιλ. followers σε μόλις 69 ποστ! Εκείνη και τα ατέλειωτα πόδια της μας έχουν κάνει να ανυπομονούμε για να την δούμε να κολυμπάει στα καταγάλανα νερά των Φιλιπιννών.

https://www.instagram.com/p/BSMLi_FAafh

Να σου πούμε τώρα πως εκεί θα βρίσκεται και η Νατάσα Καλογρίδη, η ηθοποιός που κάθε περίπου 6 μήνες κάνει κάποια εμφάνιση-κόλαση και μας στέλνει για συνταγογράφηση στον ψυχίατρο. Σίγουρα από τις πιο αισθησιακές Ελλήνιδες που έχουν πατήσει τα δεύτερα –άντα.

https://www.instagram.com/p/BYvQdwWHdaI

Αυτές αγαπητέ αναγνώστη είναι οι σίγουρες παρουσίες που θα μας αναστατώσουν. Πληροφορίες μιλάνε και για την πληθωρική Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την αθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση και τον εφηβικό μας έρωτα Αποστολία Ζώη. Οι συγκεκριμένες κυρίες όμως μένουν πρώτα να επιβεβαιωθούν –και μετά φύγαμε για τελικό.

Μέχρι τότε όμως χάζεψε λίγο μια γκάλερι φωτογραφιών γεμάτη από τα όμορφια κορμιά που θα χαζεύεις από τον καναπέ σου να αγωνίζονται στις εξωτικές παραλίες των Φιλιπίννων. Μέχρι τελική πτώσης. Μέσα στην άμμο, τον ήλιο και το αλάτι. Εγώ σταματάω εδώ γιατί θα με πιάσει ορμονικός πυρετός.

Εσύ σέρνεις προς τα αριστερά το βελάκι στα δεξιά για να χαζέψεις τα όμορφα κορίτσια του Nomads.

Δείτε τις φωτογραφίες τους:

Πηγή: Ratpack.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.