ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Nomads: Αυτός είναι ο «Ντάνος» του reality επιβίωσης – Κρεοπώλης αλλά και μοντέλο (φωτό)

Nomads: Αυτός είναι ο «Ντάνος» του reality επιβίωσης – Κρεοπώλης αλλά και μοντέλο (φωτό)

Κάθε ελληνικό reality επιβίωσης που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει στη σύνθεσή του, έναν Ντάνο. Μετά την επιτυχία του Survivor η βίβλος (όχι της Endemol) των συγκεκριμένων παιχνιδιών απαιτεί έναν νέο Ντάνο.

Το προσπάθησε το Survival με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Οικονόμου, αλλά δεν του βγήκε. Η σούπα είχε γλάρο…

Τώρα ήρθε η ώρα και των «Νομάδων» του ΑΝΤ1 να κάνουν τη δική τους προσπάθεια. Οι άνθρωποι του καναλιού πιστεύουν ότι βρήκαν το πρόσωπο εκείνο, το οποίο θα κρατήσει όλο τον χειμώνα κολλημένο το γυναικείο πληθυσμό στους δέκτες του. Ποιο είναι αυτό;

Ένας κρεοπώλης (δυστυχώς όχι ο Αλέκος απ’ τα “Εγκλήματα”) ο οποίος είναι και μοντέλο. Ο λόγος για τον Ηλία Αβαντήρα ο οποίος είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλα και έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους του εξωτερικού.

Έχει μάλιστα τελειώσει την Σχολή Κρεοπωλών της Αθήνας (η είδηση είναι ότι υπάρχει τέτοια σχολή) και έχει αναλάβει το κρεοπωλείο της οικογένειας του στο Νέο Ηράκλειο.
3 Οκτωβρίου το παιχνίδι αρχίζει. Οι «Νομάδες» έρχονται μέσα απ’ τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και αν όλα πάνε καλά με τα τεστ τα οποία περνάνε όλοι οι παίκτες, τότε στην ομάδα των διασήμων θα δούμε και τον Ηλία Αβαντήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: menshouse.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.