Nomads: Οι πρώτες φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο (φωτό)

Nomads: Οι πρώτες φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο (φωτό)

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τις τρεις ομάδες θα δούμε απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η ομάδα που βγαίνει τρίτη θα πρέπει να δώσει τους 2 υποψήφιους προς αποχώρηση. Τον ένα παίχτη, τον προτείνει ο αρχηγός και τον δεύτερο η υπόλοιπη ομάδα.

Το σημερινό αγώνισμα ονομάζεται «RIVER SURF BOAT». Δύο παίκτες από κάθε ομάδα θα ανέβουν πάνω σε μια σχεδία. Στην αρχή θα κωπηλατήσουν με τα χέρια μέχρι να φτάσουν στην πρώτη ξύλινη γέφυρα από την οποία θα πρέπει να απελευθερώσουν ένα κουπί.

Στη συνέχεια θα περάσουν κάτω από άλλες δυο γέφυρες που θα βρουν στην πορεία τους. Όταν θα φτάσουν στην τελευταία γέφυρα, θα πρέπει να λύσουν και να ξεκρεμάσουν ένα σωσίβιο.

Στο τέρμα της διαδρομής, θα πρέπει να στηριχτούν πάνω στη σχεδία τους και να πετάξουν το σωσίβιο, ώστε να το περάσουν στο στύλο.

Η ομάδα που θα το καταφέρει, θα κερδίσει έναν πόντο.

Το παιχνίδι θα κριθεί στις δύο νίκες. Η πρώτη ομάδα που θα σημειώσει δύο νίκες, θα κερδίσει την ασυλία για σήμερα και θα γυρίσει στην περιοχή της.
Αμέσως μετά, οι άλλες δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε έναν τελευταίο γύρο και όποια κερδίσει θα έχει την ασυλία για σήμερα.

Η ομάδα που θα χάσει θα είναι εκείνη που θα υποδείξει τους δύο πρώτους υποψήφιους για αυτή την εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.