ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Κ.Βασάλος συγκρίνει τους Εύζωνες με το Survivor και η Ε.Βαλαβάνη του παίρνει συνέντευξη (βίντεο)

Ο Κ.Βασάλος συγκρίνει τους Εύζωνες με το Survivor και η Ε.Βαλαβάνη του παίρνει συνέντευξη (βίντεο)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τα αυτιά μας άκουσαν πολλά, αλλά το χειρότερο όλων ήταν η σύγκριση του Survivor με τους επίλεκτους στρατιώτες του Στρατού, τους Εύζωνες αλά ευτυχώς το «έσωσε» και είπε πως είναι μεγάλη τιμή να είναι ένας άνδρας Εύζωνας.

Η αθλητικογράφος βρέθηκε τηλεοπτικά με τον πρώην συμπαίκτης της στο Survivor και φίλο της «Goal χωρίς σύνορα» και μίλησαν για τα σχέδια του γυμναστή.

«Δυστυχώς εμείς δεν ήμασταν famous, οπότε δεν μας έγινε πρόταση. Κάναμε εμείς αίτηση για να μας πάρουν στο παιχνίδι. Εγώ δήλωσα συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί ήταν ένα παιχνίδι επιβίωσης και δεν ήτανε το κλασικό reality στο οποίο ξέρουμε, κλεισμένοι δηλαδή σε ένα σπίτι, οπότε αυτό το δύσκολο ήταν για μένα κάτι το οποίο ήταν πρόκληση, το είδα έτσι γιατί είμαι ένας άνθρωπος στον οποίο αρέσουν οι προκλήσεις».

Για την περίοδο που ήταν Εύζωνας είπε:

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι εύζωνας. Μπορώ να το συγκρίνω λίγο και με το Survivor, ειδικά τις πρώτες μέρες που περνάς στην εκπαίδευση, τις σαράντα αυτές μέρες, τις δύσκολες, αλλά μετά όταν καταφέρνεις και γίνεσαι εύζωνας είναι μεγάλη τιμή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.