Αυτά είναι τα πέντε ελληνικά reality που δεν υπάρχει περίπτωση να θυμάστε – Αγνώριστος ο Χρ.Χολίδης (βίντεο)

Αυτά είναι τα πέντε ελληνικά reality που δεν υπάρχει περίπτωση να θυμάστε – Αγνώριστος ο Χρ.Χολίδης (βίντεο)

Φέτος τα reality έχουν την τιμητική τους και κάθε κανάλι προσπαθεί να επαναφέρει το παρελθόν! Αλλά υπήρξαν και κάποια reality που σχεδόν κανείς δε θυμάται καθώς δε σημείωσαν καθόλου καλή τηλεθέαση!

1. The Gym Show, Star Channel, 2002

Το μοναδικό reality στην ελληνικήτηλεοπτική ιστορία, με θέμα τη γυμναστική και παρουστιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Η «δράση» εκτυλισσόταν σε ένα γυμναστήριο, με παίκτες να κυκλοφορούν με τα τελείως απαραίτητα για βλέπουμε τα κορμία που σμίλευαν. Ωστόσο ο λόγος που θα θυμόμαστε κυρίως το Gym Show είναι η συμμετοχή σε αυτό του Χρήστου Χολίδη. Κόπηκε έπειτα από λίγες μόνο εκπομπές καθώς έπιασε τον απόλυτο πάτο, ενώ παρενέβη και το ΕΣΡ.

2. Mission, Antenna, 2003

Με παρουσιαστή τον ειδικό του είδους, Αντρέα Μικρούτσικο, το mission ήταν reality εγκλεισμού σε συνδυασμό με έντονη δράση μέσω αποστολών. Ωστόσο το αποτέλεσμα άφησε παγερά αδιάφορο το κοινό και η εκπομπή ολοκληρώθηκε νωρίτερα. Ούτε καν τα νεύρα και οι εκρήξεις του κρητικού Στέφανου δεν κατάφεραν να ανεβάσουν τα νούμερα.

3. Party, Mega, 2003

Μια κακή εκδοχή του Bar που είχε προηγηθεί, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Λάσπα. Και εδώ οι παίκτες έπρεπε να στήσουν ένα bar και να το δουλέψουνΝικήτρια ήταν η Λάρα Τσολάκη που φημολογείται πως κέρδισε επειδή οι γονείς της πήραν στεγαστικό δάνειο και το έριξαν όλο στη ψηφοφορία, με την παρουσιάστρια να την φυγαδεύει σε ένα πλοιάριο απέναντι από το μαγαζί που γυρίζονταν το παιχνίδι έπειτα από έντονες αντιδράσεις στην ανακοίνωση της νίκης της.

4. Ο Υποψήφιος, Alpha, 2004

Tο reality του Ντόναλντ Τράμπ “The Apprentice” ήρθε και στην Ελλάδα αλλά πέρασε τόσο απαρατήρητο που κανείς δεν το θυμάται. Στο ρόλο του Τράμπ,ο Πέτρος Κωστόπουλος ως πετυχημένος επιχειρηματίας (τότε) όπου διάφοροι υποψήφιοι managers παιρνούν από συνέντευξη για δουλεια μαζί του. Πήγε τόσο άπατο που δεν υπάρχει ούτε ένα βίντεο ή έστω εικόνα από αυτό στο διαδίκτυο.

5. Big Mother, Antenna, 2005

Tο Big Brother 4 έγινε Big Mother, σε μια αποτυχημένη ιδέα του Antenna να εισάγουν την ελληνίδα μάνα στα reality show. Έτσι, οι παίκτες έμεναν στο σπίτι μαζί με τις μαμάδες τους, με ο,τι κωμικοτραγικό αυτό συνεπάγεται. Όταν έφευγε ένας παίκτης, αποχωρούσε και η μάνα του. Καλύτερη παρουσιάστρια αυτού του reality από την Τατιάνα Στεφανίδου φυσικά δεν θα μπορούσε να είχε βρεθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.