ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μαύρα Μεσάνυχτα: Η βίλα Κουτρουμπά πωλείται σε εξωφρενική τιμή (φωτό-βίντεο)

Μαύρα Μεσάνυχτα: Η βίλα Κουτρουμπά πωλείται σε εξωφρενική τιμή (φωτό-βίντεο)

Αν κάτι μας έχει μείνει στο μυαλό από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση της Παναγιώτας Βλαντή ως Συλβή, αυτό είναι η υπερπολυτελέστατη βίλα την οποία το σενάριο ήθελε να ανήκει στον Αποστόλη Κουτρουμπά – κατά κόσμον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Πρόκειται για ένα σπίτι που πρωταγωνίστησε και στις δύο σεζόν προβολής της επιτυχημένης σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου (2008 – 2009), με πολλές σκηνές να έχουν γυριστεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εσωτερικό της.

Η εντυπωσιακή βίλα των 650 τ.μ στο Κορωπί χτίστηκε το 2006, με τους συντελεστές της σειράς να είναι οι πρώτοι της «κάτοικοι», διαφημίζοντας τη στο έπακρο. Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, σπα, τεράστιο κήπο και πολλούς ακόμα χώρους που την κατέστησαν ιδανική για τα «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Για έναν περίεργο λόγο, όμως, εξακολουθεί να μένει απούλητη παρά το γεγονός πως αμέσως μετά το τέλος της σειράς βγήκε την αγορά. Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι το γεγονός πως την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν χρησιμοποιήθηκε και από την παραγωγή του Star Academy ως «σπίτι» των παικτών (!), ενώ τώρα έχει ξαναβγεί προς πώληση έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: menshouse

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.