Nomads: Αποψινό επεισόδιο με αγώνισμα ασυλίας, πάρτυ και έπαθλο των 10.000 ευρώ (φωτό, βίντεο)

Nomads: Αποψινό επεισόδιο με αγώνισμα ασυλίας, πάρτυ και έπαθλο των 10.000 ευρώ (φωτό, βίντεο)

Αγωνίσματα, πάρτυ και τα 10.000 ευρώ!

Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας για τους 8 νομάδες. Ο νικητής παίρνει την ασυλία, ενώ οι δύο τελευταίοι θα είναι οι 2 πρώτοι υποψήφιοι μονομάχοι. Στη συνέχεια και οι 8 νομάδες θα ψηφίσουν για τον 3ο υποψήφιο μονομάχο!

Το αγώνισμα ασυλίας

Στο σημερινό παιχνίδι για την ατομική ασυλία θα πρέπει οι παίκτες να τρέξουν μέσα στη θάλασσα, να περάσουν κάτω από το δίχτυ και να φτάσουν στην εξέδρα που βρίσκεται μέσα στο νερό. Αφού σκαρφαλώσουν επάνω, θα πρέπει να πάρουν το πρώτο σωσίβιο και να το μεταφέρουν στο σημείο από όπου ξεκίνησαν. Θα πρέπει να επαναλάβουν την ίδια διαδρομή μέχρι να φέρουν συνολικά τρία σωσίβια.

Αφού μαζέψουν όλα τα σωσίβια, τότε θα πρέπει να τα ρίξουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να τα περάσουν μέσα στους κορμούς που θα βρίσκονται μπροστά τους. Εκείνος που θα καταφέρει να βάλει πρώτος και τα τρία σωσίβια θα είναι ο νικητής του γύρου.

Στους επόμενους γύρους θα προστεθούν και νέοι στόχοι.
Επίσης, δεν θα μαζέψουν όλα τα σωσίβια μαζί, αλλά κάθε φορά που μαζεύουν ένα σωσίβιο, θα πρέπει να το περάσουν στο στόχο, και αφού περάσει να συνεχίσουν για το επόμενο σωσίβιο. Οι παίκτες θα παίξουν σε 4 ζευγάρια.

Οι 4 ηττημένοι θα παίξουν ακόμη ένα γύρο και οι δύο παίκτες που θα χάσουν θα γίνουν ο 1ος και ο 2ος υποψήφιος μονομάχος. Οι 4 νικητές θα παίξουν σε 1 ημιτελικό και οι δυο νικητές που θα προκύψουν θα παίξουν στον τελικό. Αυτός που θα κερδίσει θα πάρει την ατομική ασυλία και θα γλυτώσει από την αυριανή μονομαχία.

Το πάρτυ karaoke και το έπαθλο των 10.000 ευρώ

Η τελευταία μέρα στη βίλα σημαίνει πάρτυ για τους διαγωνιζόμενους του Nomads. Και μάλιστα όχι ένα συνηθισμένο πάρτυ… Η βραδιά, αλλά και το αποψινό επεισόδιο θα ξεκινήσει με καραόκε και χορό και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανακοινώσει στη συνέχεια της την διεκδίκηση 10.000 ευρώ από τα 50.000 που αποφάσισαν ομόφωνα να αποσπάσουν από το μεγάλο έπαθλο των 150.000.

Ξαπλωμένοι σε ξαπλώστρες οι παίκτες θα πρέπει να κρατήσουν όσο μπορούν περισσότερο μια καρύδα στο ένα τους χέρι. Αυτός ή αυτή που θα την κρατήσει περισσότερο είναι αυτός που θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ.

Δείτε το τρέιλερ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=s2pu1H-rDO8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.