ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

My Style Rocks: «Ξίνισε» η Αλ. Παναγιώταρου με το σχόλιο κριτή – «Είπε ότι τον κάνω να αισθάνεται βλάκας…» (βίντεο)

My Style Rocks: «Ξίνισε» η Αλ. Παναγιώταρου με το σχόλιο κριτή – «Είπε ότι τον κάνω να αισθάνεται βλάκας…» (βίντεο)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο επεισόδιο του My Style Rocks δεν άντεξε και έδειξε την ενόχλησή της στο σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη.

Η παίκτρια μετά την βαθμολογία θέλησε να μιλήσει για ένα περιστατικό το οποίο την πείραξε και όπως είπε δεν σχολίασε τις προηγούμενες ημέρες λόγω του θανάτου της γιαγιάς της.

«Ο κύριος Στέλιος είπε ότι τον κάνω να αισθάνεται βλάκας, επειδή δεν είχα ντύσει τους συνοδούς μου σύμφωνα με το θέμα. Επειδή ξέρω ότι τα κορίτσια ταλαιπωρούνται πάρα πολύ στο γύρισμα και ήμουν η τελευταία διαγωνιζόμενη, δεν συνέχισα την κουβέντα. Αλλά ένιωσα πάρα πολύ προσβεβλημένη, γιατί, γενικά, σαν άνθρωπος έχω δείξει το πόσο ευγενική είμαι. Δεν έχω φέρει ποτέ κανέναν από τους τρεις σε δύσκολη θέση. Και νιώθω ότι είναι λάθος να είμαι τόσο ευγενική, γιατί κάποιος πατάει πάνω σε αυτή την ευγένεια, δεν την εκτιμάει τόσο και εξαντλεί όλη του την αυστηρότητα επάνω μου.

Εκείνη την ημέρα αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα που ειδικά σε εμένα, που είμαι τόσο ευγενικό άτομο, μου είπε ότι αισθάνεται βλάκας», ανέφερε η παίκτρια.
Από την πλευρά του ο σχεδιαστής είπε: «Εκτιμώ και σέβομαι πάρα πολύ την ευγένειά σου και την στάση σου μέσα στο παιχνίδι. Γιατί όντως, είσαι ένα πάρα πολύ ευγενικό κορίτσι και λιτό και πολύ καθώς πρέπει. Πραγματικά μου αρέσεις και σε συμπαθώ πάρα πολύ. Εκείνη την ημέρα, είπα σε όλα τα κορίτσια ότι δεν είχαν ντύσει σωστά τους συνοδούς τους. Απλά εσύ επανέλαβες τρεις φορές, εάν δεν κάνω λάθος, μία δικαιολογία, που ήταν ότι θα ντυθούμε avant gard, εμείς, ο κλειστός κύκλος και όλοι οι άλλοι είναι ντυμένοι έτσι. Το οποίο δεν υφίσταται σε καμία πραγματικότητα».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επισήμανε πως το βρήκε προσβλητικό με τον Στέλιο Κουδουνάρη να απαντά και εκείνος το ίδιο, τονίζοντας, ωστόσο, πως δεν υπάρχει κάτι προσωπικό.

Το σχετικό απόσπασμα από το 13:35:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.