ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

2.800 ευρώ καλείται να πληρώσει η εκπομπή της Κ. Καινούργιου γιατί δεν υπάκουσε σε «κανόνες»

2.800 ευρώ καλείται να πληρώσει η εκπομπή της Κ. Καινούργιου γιατί δεν υπάκουσε σε «κανόνες»

Πρόστιμο από την Κύπρο για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου γιατί δεν τηρούσε ορισμένους κανόνες.

Καμπάνα ύψους 2.800 ευρώ καλείται να πληρώσει ο τηλεοπτικός σταθμός που μεταδίδει την εκπομπή της παρουσιάστριας. Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης έκρινε πως το περιεχόμενο των εκπομπών «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» που μεταδόθηκαν 9.5.2017 και 23.5.2017, μεταξύ των ωρών 07.45π.μ-12μ δεν τηρούσαν τους κανόνες της αρχής της υψηλής ποιότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον οι αρμόδιοι φορείς αποφάσισαν ότι το εν λόγω τηλεοπτικό προϊόν ήταν ακατάλληλο για όλο το κοινό και συγκεκριμένα για τα παιδιά κάτω των δεκαπέντε ετών. Ο λόγος για την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου και το κανάλι Plus TV όπου αναμεταδίδει το πρόγραμμα του Epsilon στο νησί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.