ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Λιάγκας σε Μ.Φουρθιώτη: «Θέλω να με ξεσκίσετε. Αν κάνω μ… να μου την πείτε» (βίντεο)

Γ.Λιάγκας σε Μ.Φουρθιώτη: «Θέλω να με ξεσκίσετε. Αν κάνω μ… να μου την πείτε» (βίντεο)

Απρόοπτη συνέντευξη! Μετά από μια εξώδικη διαμαρτυρία, Γιώργος Λιάγκας και Μένιος Φουρθιώτης επιχείρησαν να λύσουν τις διαφορές τους με μια συνέντευξη του πρώτου στον δεύτερο στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο κανάλι «Ε».

Εξηγώντας τον λόγο που έστειλε το εξώδικο, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που προβλήθηκε το Σάββατο στην εκπομπή: «Έχω τεράστια ευαισθησία με τα παιδιά επειδή ως παιδί έχω περάσει άσχημα με το διαζύγιο των γονιών μου. Από τότε που έκανα παιδιά έχω αλλάξει πολύ σαν άνθρωπος… Παίξατε την προηγούμενη βδομάδα ένα ρεπορτάζ ότι εγώ διαρρέω ότι θα πάω να φάω την εκπομπή της Μπεκατώρου. Και έρχεται το παιδί σπίτι μου και μου λέει: “Μπαμπά δεν σε αγαπάω καθόλου”. Και σε μια φάση που δεν έρχονται κάθε μέρα τα παιδιά σπίτι μου… Με πείραξε πάρα πολύ που ήρθε ο γιος μου και μου λέει “Μπαμπά απολύεις κόσμο από τη δουλειά; Δεν είσαι καλός άνθρωπος”. Και μου είπε αυτό το πράγμα. Τρελάθηκα».

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, που προβλήθηκε σήμερα Κυριακή, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Κάθε εβδομάδα ασχολείστε με εμένα. Λέτε Λιάγκας και γελάτε όλοι μαζί». «Εγώ θέλω ένα πράγμα μετά το σημερινό. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σταματήσετε να μου κάνετε κριτική. Αλήθεια! Μην ακούσω καλή κουβέντα εκεί που δεν την αξίζω… Θέλω να με ξεσκίσετε. Αν κάνω μ… να μου την πείτε», τόνισε ακόμη ο παρουσιαστής. (Το στιγμιότυπο στο 05:50 στο παρακάτω βίντεο)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.