Survivor 2: «Ντάνο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα»

Survivor 2: «Ντάνο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα»

Πρεμιέρα έκανε χθες o δεύτερος κύκλος του πολυαναμενόμενου Survivor. Από νωρίς είχαν στηθεί πρώην παικτες με αγωνία για το ποιος- ποια θα τους κατεβάσει από το θρόνο τους.

Ενα θρόνο που έφερε πολλά νέα ανοίγματα μιας και οι περισσότεροι κουτσο- βολευτήκανε σε εκπομπές, γίνανε ηθοποιοί, περπάτησαν σε πασαρέλες, θα χορέψουν… μόνο φίλτρα νερού δεν έχουν παρουσιάσει ακόμα.

Η πρεμιέρα λοιπόν έκανε τα μηχανάκια της AGB να «χτυπήσουν» κόκκινο. Το 60,8% ήταν ίσως ένα πρώτο δείγμα για το τι θα ακολουθήσει, ή η περιέργεια που θα μετατραπεί σε απέχθεια μετά το πρώτο επεισόδιο.

Τι είδαμε

24 παίκτες γυμνασμένους όσο δεν πάει άλλο. (Μας έλειψαν οι θηλυκές καμπύλες.) Φυσικά, αφύσικα το θέμα είναι ότι οι κοιλιακοί διαγράφονται και αυτό είναι το ζητούμενο! Τατουάζ! Πολλά τατουάζ! Τόσα που αναρωτηθήκαμε αν τελικά παρακολουθούμε εκπομπή μαγειρικής! Personal Trαiners, λαϊκά παιδιά, επιχειρηματιές, ολυμπιονίκες, αθλητές, μοντέλα, μοντέλα και κάποια ακόμα μοντέλα.

Ανάσα δροσιάς και λίγο παραπάνω λίπους αναμένεται να φέρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που θα τη δούμε τις επόμενες ημέρες!

Σίγουρα τα ινστιτούτα ομορφιάς που βάζουν βλεφαρίδες θα είχανε την τιμητική τους το τελευταίο 15μερο μιας και οι βλεφαρίδες όλων των κοριτσιών ήταν πιο μακριές και πιο πυκνές από ποτέ. Άλλωστε για ενα στυλ ζούμε- γνωστό κι αυτό.

Υπήρχαν και οι απογοητεύσεις. Αθλητικά άτομα δεν κατάφεραν να φέρουν τη νίκη στην ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μ. Μουρούτσος που ήταν ο πρώτος που αγωνίστηκε… διαβασμένος από τη Λάουρα (που σε 76 αγώνες είχε 26 νίκες!) και η Ελένη Χατζίδου που μέχρι και ο Σάκης απόρησε… «Η Ελένη δυσκολεύεται και στο κολύμπι… Η Ελένη που όπως μας έχει πεί αθλείται στην καθημερινή ζωή της».

Κατά τα λοιπά στο αγωνιστικό κομμάτι, πολύ καλή εντύπωση έκανε ο Στέλιος Κρητικός που αν και μεγαλύτερος σε ηλικία ήταν και ο πιο μαχητικός μαζί με τον Νικόλα (βλέπε τατουάζ φράουλα στο λαιμό). Σημαντικές νίκες έφερε το μοντέλο Ντάρια από την ομάδα των Μαχητών και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που πάλι καλά δεν το κέρδισε το Beverly Hills όπως τόνιζε και ξανατόνιζε ο Τανιμανίδης.

Δεν είδαμε ακόμα να ξεδιπλώνονται τα ταλέντα της Γωγούς- fashion blogger και του Αλέξανδρου Παρθένη.

Το πρώτο αγώνισμα κατέδειξε νικητές την ομάδα των Μαχητών οι οποίοι δε θα ιδρώσουν για να φτιάξουν την καλύβα τους σε αντίθεση με τους Διάσημους.

«Γλέντι» στο twitter

Την τιμητική του είχε βέβαια και το twitter…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.