Τι λέει ο Σάκης Τανιμανίδης για τα ποσό που το χρεώνουν ότι ζήτησε από το Survivor 2; (βίντεο)

Τι λέει ο Σάκης Τανιμανίδης για τα ποσό που το χρεώνουν ότι ζήτησε από το Survivor 2; (βίντεο)

Ποια είναι η απάντηση του παρουσιαστή για όόλα όσα έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη σχετικά με το υπέρογκο ποσό που φέρεται να ζήτησε από τον Acun Ilicali.

Ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε, μέσω ανθρώπου από το περιβάλλον του, στα όσα έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρώτο Θέμα, σχετικά με την αμοιβή του από το φετινό Survivor.

Η γνωστή τηλεκριτικός έγραψε χαρακτηριστικά ότι : «Όσο για την αμοιβή του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor 2, λέγεται ότι απαίτησε από την παραγωγή περί τα 600,000 ευρώ!

Οι υπεύθυνοι του καναλιού που υπολόγιζαν την αμοιβή του στο 1/3 περίπου από το άνωθεν ποσό, τον ρώτησαν αν είναι σίγουρος ότι θα ήθελε να διαμηνύσουν στον Τούρκο παραγωγό την απαίτησή του. «Ναι είμαι σίγουρος», απεφάνθη ο ίδιος και πλέον έμενε η αντίδραση του Acun Ilicali προκειμένου να λυθεί μία και καλή το θέμα.

«Σάκη, χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε στο Survivor 1, καλή τύχη», ήταν η φράση που, όπως λέγεται στο παρασκήνιο, απηύθυνε τηλεφωνικά ο Acun στον Σάκη. Μια φράση ορθή, κοφτή και απόλυτη που, όπως αποδείχθηκε, έλυσε μία και καλή το ζήτημα».

Ο Θέμης Μάλλης, λοιπόν, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι επικοινώνησε με το περιβάλλον του Σάκη Τανιμανίδη, το οποίο «διαψεύδει το σχετικό δημοσίευμα και μάλιστα αναφέρεται ότι ο Σάκης δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ αύξηση. Κι επίσης ότι ο Σάκης έχει πολύ στενή σχέση με τον Acun, είναι μαζί στα γυρίσματα, και ότι ουδέποτε συνέβη αυτή η ιστορία».

Όπως αναφέρθηκε, επίσης, στον αέρα της εκπομπής, ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε μια μικρή αύξηση, χωρίς ωστόσο, να τη ζητήσει ο ίδιος, απλά του το ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.