ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor 2: Δεν έλειψαν οι δυσαρέσκειες και οι αιχμές από το πρώτο πρωινό (βίντεο)

Survivor 2: Δεν έλειψαν οι δυσαρέσκειες και οι αιχμές από το πρώτο πρωινό (βίντεο)

Οι εξελίξεις έχουν ήδη αρχίσει! Τo Survivor 2 ξεκίνησε και οι παίκτες μετά την πρώτη μέρα και το αγώνισμα ξύπνησαν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου όπου και θα μένουν για αυτή τη βδομάδα. Παρόλη τη νίκη των Μαχητών επί των Διασήμων στο πρώτο αγώνισμα του φετινού παιχνιδιού δεν έλειψαν οι δυσαρέσκειες και οι αιχμές από το πρώτο πρωινό.

Η πρωταθλήτρια kick boxing, Αγγελική Κοκαλίτσα, φάνηκε να έχει απομονωθεί από την ομάδα. Η ίδια εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκεια της στην συνέντευξη.

«Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα μπω κι εγώ στην ομάδα, γιατί νιώθω λίγο εκτός. Θέλω να με μάθουν, γιατί γενικά κρίνουν πρώτα από την εμφάνιση και μετά από το χαρακτήρα του άλλου και την προσωπικότητα του άλλου κι αυτό χρειάζεται χρόνο. Δεν είχα την καλύτερη ψυχολογία, για αυτό και ήθελα να αγωνιστώ και δεύτερη φορά, αφού το δοκίμασα την πρώτη φορά και είδα ότι ήταν λάθος μου που δεν ξεκίνησα γρήγορα. Ήθελα να δω τις ανάσες μου. Ήθελα μια δεύτερη ευκαιρία.

Για το καλό της ομάδας επέλεξαν να παίξουν οι κοπέλες που είτε κέρδισαν, είτε αποφάσισαν πλειοψηφικά. Πιστεύω σιγά σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα φτιάξουν οι σχέσεις μας και θα νιώσω κι εγώ καλύτερα ψυχολογικά και ότι είμαι μέσα στην ομάδα. Γιατί θεωρώ ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα», ανέφερε η Αγγελική Κοκαλίτσα.

Οι συμπαίκτες της καταλαβαίνοντας πως εκείνη παραμένει μόνη της στην καλύβα, την κάλεσαν κοντά τους, ωστόσο εκείνη δεν αποκάλυψε τι είναι εκείνο που την έχει ενοχλήσει, παρά αρκέστηκε να πει πως θα τα συζητήσουν εν καιρώ, αφήνοντας αιχμές όπως «όταν η ομάδα είναι μαζί μου, φτιάχνεται η ψυχολογία μου».

Τα όσα είπε η Αγγελική δεν έμειναν ασχολίαστα με την Βιργινία Δικαιούλια να αντιδρά λέγοντας: «Γενικά η Αγγελική νομίζω ότι την ήττα της την πήρε πολύ προσωπικά και το κρατάει μέσα της και αυτό δεν βοηθά ούτε εκείνη, ούτε την ομάδα. Είμαι της άποψης ότι όταν έχω κάτι πάω και το συζητάω ώστε να λυθεί. Από εκεί και πέρα ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Δεν μπορείς να ορίσεις σε κάποιον πως θα συμπεριφερθεί, ο καθένας έχει το χαρακτήρα του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.