ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Survivor: «Σφαγή» μεταξύ Διασήμων και Μαχητών για την ασυλία – Τέλος η «αγάπη» στον Άγιο Δομίνικο (βίντεο)

Survivor: «Σφαγή» μεταξύ Διασήμων και Μαχητών για την ασυλία – Τέλος η «αγάπη» στον Άγιο Δομίνικο (βίντεο)

Για άλλη μια μέρα το Survivor καθήλωσε στους τηλεοπτικούς δέκτες χιλιάδες τηλεθεατές με το ριάλιτι επιβίωσης να φέρνει «σύννεφα» στην Δομινικανή Δημοκρατία για τους συμμετέχοντές του.

Η Μαχήτρια Αγγελική από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα «Ειρήνης Παπαδοπούλου» και τα πλάνα που την έδειχναν να περπατά μόνη στην ακροθαλασσιά και να κάθεται στην καλύβα σαν τιμωρημένη κορασίδα έδωσαν επιτέλους μια ανάσα στο τηλεοπτικό μάτι που ήδη κουράστηκε να μετράει δικέφαλους, τρικέφαλους και γραμμωμένους κοιλιακούς και διψά για λίγη ίντριγκα που θα ανάψει τα πνεύματα και τα αίματα.

Μάταια η ομάδα της προσπάθησε να καταλάβει τι συμβαίνει στο ξανθό κορίτσι το οποίο εμφανίζει τάσεις απομόνωσης.

Η συμπαίκτριά τους προτίμησε την μοναξιά της. Όταν ρωτήθηκε να πει τι συμβαίνει, άρχισε να ψελλίζει κάτι για το 100% των δυνάμεων που δεν έδωσε στο αγώνισμα, για την ψυχολογία της, για το ομαδικό πνεύμα και άλλα παρόμοια ανησυχητικά αλλά ταυτόχρονα ισχυρά κίνητρα για να τη δούμε στο επόμενο Συμβούλιο να βγαίνει στον τάκο.

Από κοντά το μοντέλο Θοδωρής ο οποίος με τα στιβαρά μπράτσα του προσπάθησε να παρηγορήσει την κλαίουσα συμπαίκτρια αλλά φευ: Η Αγγελική δεν αντέχει την αδικία, τη διπροσωπία και άλλα παρόμοια που καταδικάζει κάθε σωστός παίκτης ριάλιτι όταν τα υφίσταται αλλά όχι όταν τα εφαρμόζει.

Η αγκαλιά του μοντέλου Θοδωρή μάλλον λειτούργησε καθησυχαστικά και η Αγγελική άρχισε σιγά σιγά να προσπαθεί να γίνει κι αυτή κομμάτι της παρέας αφού πρώτα φρόντισε να «δώσει» στεγνά τους συμπαίκτες της με ατάκες που έχουμε ξανακούσει «πρώτα κρίνουν την εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα του άλλου», «πήρα την ήττα μου προσωπικά», «έχω ακούσει τόσα πίσω από την πλάτη μου».

Όλα δείχνουν ότι ευτυχώς και φέτος εκτός από τις προσπάθειες επιβίωσης θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές αβρότητας και συναδελφικότητας με φόντο τις εξωτικές παραλίες.

Ακολούθησε το παραδοσιακό αγώνισμα το οποίο εκτός από ταχύτητα, ευστοχία και καλό ρυθμό δεν απαιτούσε και ιδιαίτερα προσόντα.

Το έπαθλο μάλλον «χλωμό», κάτι σύνεργα ψαρέματος, απογοήτευσε τους πεινασμένους οι οποίοι συνειδητοποίησαν ότι θα φάνε «χώμα», αφού ψάρια μόνο ο Κρητικός ήξερε να πιάνει.

Όπως αναμενόταν, η Αγγελική κάθησε «πάγκο» παρέα με την Χατζίδου που φυσικά παροπλίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τους υπολοίπους μετά τον τραγέλαφο της πρώτης φοράς και τα πρώτα οπλοπολυβόλα άρχισαν να ξεχωρίζουν.

Η Κατερίνα Δαλάκα των «Διασήμων» σαν ελαφίνα πήδηξε εμπόδια, πέρασε γούρνες και κατάφερε να ευστοχήσει σε δευτερόλεπτα στη τοποθέτηση των δύο κονταριών στο τέλος. Εκπληκτική επίδοση και τρομερή φυσική κατάσταση.

Έκπληξη το μοντέλο Αλέξανδρος Παρθένης ο οποίος ψύχραιμα και διακριτικά νίκησε όλους τους αντιπάλους του ενώ η Ολγάρα Φαρμάκη ήταν η δεύτερη αποκάλυψη της ομάδας των «Διασήμων» που πέτυχε το στόχο της και έσβησε με συνοπτικές διαδικασίες τους αντιπάλους της από τον χάρτη. Πολύ καλός ο Νικόλας με το «τατουάζ φράουλα» που δικαιολόγησε με τις επιδόσεις του, το «χτιστό κορμί» του.

Απογοήτευση ωστόσο για τις επιδόσεις των Ολυμπιονικών και άλλων αθλητών όπως ο Δρυμωνάκος, ο Μουρούτσος και ο Τσίλης οι οποίοι δεν δείχνουν να κερδίζουν την κούρσα. Εντυπωσιακό το μανεκέν Ντάρια που δεν έχασε ούτε μία προσπάθεια, κάνοντας τις υπόλοιπες να απορούν πως μπορεί η πασαρέλα να κατατροπώνει τον στίβο.

Κι όμως, η ξανθιά ψιλόλιγνη Μαχήτρια τους έβαλε τα γυαλιά και κατάφερε να ευστοχήσει και να κερδίσει με συνοπτικές διαδικασίες όποιον τόλμησε να τα βάλει μαζί της. Βιργινία και Ροδάνθη για κλάματα. Στο αγώνισμα πήρε μέρος και ο Νίκος ο ράσταμαν ο οποίος προφανώς τρολάροντας το τηλεοπτικό κοινό είπε ότι μεταξύ της επιλογής χάμπουργκερ – πίτσα – σουβλάκι ή αγώνισμα εκείνος θα ήθελε να αγωνιστεί.

Ο Τανιμανίδης ξελαρυγγιάστηκε και επαναλάμβανε τρία αγαπημένα του θέματα: ότι ο Νάσος ήρθε από την Αμερική για να πάρει μέρος στο Survivor, ότι τα κορίτσια έχουν πολύ καλές αθλητικές επιδόσεις και ότι η μητέρα του Νίκου είναι από το Ζαΐρ. Έλεος!

Οι «Μαχητές» κέρδισαν με μικρή αλλά καθαρή διαφορά, με σκορ 10 -7 και απέδειξαν για δεύτερη φορά ότι αυτοί θα είναι σε πρώτη φάση οι ισχυροί του παιχνιδιού.

Η επιστροφή των παικτών στις παραλίες θύμισε παλιές αγαπημένες εικόνες με τις καρύδες να μοιάζουν με φιλέτα στα μάτια των πεινασμένων και το ρύζι να τρώγεται αμάσητο.

Ευτυχώς υπήρχαν και οι ατάκες που έκαναν το σκηνικό ακόμη πιο απολαυστικό όπως η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για την εμπειρία της να κοιμηθεί στην καλύβα: «Αυτό με το σανίδι ήταν τρομακτικό».

Τέτοια εποχή πέρυσι φυσικά ο Ντάνος έσκαγε με την πετονιά γεμάτη ψάρια αλλά φέτος τα καλάμια κρύφτηκαν και το ψαροντούφεκο θάφτηκε στην άμμο.

Άλλωστε το «γλέντι» στο Τwitter είναι αποκαλυπτικό για το πώς θα κινηθεί φέτος η κατάσταση στην παραλία με χρήστη να σημειώνει με επικό σχόλιο: «Μπήκα να δω λίγο το φετινό Survivor και νόμιζα ότι έβλεπα Marvel κόμικς “Οι 12 μικροί Χουλκ”. Κανά νορμάλ άνθρωπο δεν έχει; Όλοι χτιστοί;».

Λογικά απόψε τα πράγματα θα δυσκολέψουν και φυσικά θα «πέσουν κορμιά» καθώς το βράδυ θα τους δούμε να αγωνίζονται για την ατομική ασυλία. Όποιος τα πάει καλύτερα σώζεται οπότε το ομαδικό πνεύμα θα πάει περίπατο. Μέχρι φυσικά να έρθει το πολυαναμενόμενο συμβούλιο όπου θα καλωσορίσουν την αγαπημένη Κωνσταντίνα και τότε θα καταλάβουν στο «πετσί» τους τι σημαίνει να περνάς πραγματικά εμπόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5nE_wHlTgnI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.