ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor 2: Τα αστρονομικά ποσά που ζαλίζουν και η τσουλήθρα στα νούμερα

Survivor 2: Τα αστρονομικά ποσά που ζαλίζουν και η τσουλήθρα στα νούμερα

Με ζόρια και πονοκεφάλους φαίνεται ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος του Survivor, για τους master of commander στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ. Μπορεί να μπήκε δυνατά και να έκανε τρελά νούμερα στο πρώτο επεισόδιο, αλλά η συνέχεια χθες δεν ήταν η αναμενόμενη.

Τα 42 λεπτά highlights ήταν υπερβολικά (μεταξύ μας ακόμα και στο Champions League να υπήρχαν, θα κούραζαν), οι γκρίνιες και τα παιδιάστικα – τύπου δε με κάνετε παρέα, δε με έχετε φίλη, δεν έδωσα το 100% των δυνατοτήτων μου- ξεκίνησαν από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο. Και πόσο να στηρίξει αυτό το έρημο το κοινό όταν έχει 5 μήνες πορεία μπροστά του;

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=IJbVJOElaKA

Η αλήθεια είναι ότι η παραγωγή έβαλε τα δυνατά της. Με τα δικά της δεδομένα τύποι «χτιστοί», με μιζανπλί και ανταύγεια στο μαλλί θα έπιαναν το σφιγμό του κόσμου, αλλά γιατί να μην πάνε στην περσινή περπατημένη;

Γη και ύδωρ προσφέρθηκαν στους Διάσημους. Τα ποσά που βγαίνουν στη φόρα ζαλίζουν, με τελευταίο παράδειγμα αυτό του Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη, όπου η τουρκική παραγωγή Acun Medya, φέρεται να του προσέφερε το αστρονομικό ποσό των 150.000€ προκειμένου να τον εντάξει στην ομάδα και να ανεβάσει τον πήχη.

Μάλιστα, η παραγωγή είπε στον Ολυμπιονίκη ότι αυτό το ποσό θα το πάρει είτε καθίσει στο παιχνίδι μία εβδομάδα είτε 6 μήνες που θα διαρκέσει το Survivor!

Τα νούμερα

Δεδομένων των παραπάνω τα νούμερα πήραν την κατιούσα. Τα 60αρια γίναν καπνός από νωρίς. Ίσως δεν υπάρχει η περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού πλέον.Δυνατός αντίπαλος το Τατουάζ, που έχει ήδη ανακοινώσει την μεταγραφή του Ντάνου.

Το τηλεπαιχνίδι κράτησε ξεκάθαρα την πρωτιά μεν, με σοβαρές απώλειες δε.

Συγκεκριμένα, σημείωσε τηλεθέαση 28,6% στο γενικό και 39,2% στο δυναμικό κοινό -μεγαλύτερο ποσοστό σε τέταρτο ήταν το 46,5%. Μιλάμε για απώλειες της τάξης των 20 μονάδων περίπου.

Το Τατουάζ κράτησε στον Alpha το 22,6% των τηλεθεατών στο σύνολο -σχετικά μικρή πτώση από τα συνηθισμένα του ποσοστά- και το 19,9% στο δυναμικό κοινό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΣΚΑΪ πρέπει να αντιμετωπίσει και την Αννέ, η οποία έφερε στον ΑΝΤ1 το 17,4% του τηλεοπτικού κοινού στο γενικό και το 15% στο δυναμικό κοινό.

Μία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα φέρει άραγε την άνοιξη στον Άγιο Δομίνικο ή τσάμπα θα καίει το λούξ στις καλύβες;

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.