ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκτός Dancing with the stars η αισθησιακή Βίκυ Κάβουρα (βίντεο)

Εκτός Dancing with the stars η αισθησιακή Βίκυ Κάβουρα (βίντεο)

Η όμορφη και σέξι ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα δεν θα χορέψει ξανά στα live του Dancing with the stars καθώς το κοινό την ψήφισε προς αποχώρησε την Παρασκευή.

Η ηθοποιός χόρεψε το «Ι Αm A Good Girl», το soundtrack της ταινίας Burlesque, αλλά δεν φαίνεται να έπεισε το κοινό με τις χορευτικές της φιγούρες. Συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς μαζί με την Δωροθέα Μερκούρη και «παγωμένη» άκουσε το αποτέλεσμα που ανακοίνωσε η Ευαγγελία Αραβανή.

«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα κι εγώ σήμερα ότι πιέζομαι λίγο. Δεν μου άρεσε μετά από την κριτική που πήρα. Το ένιωσα λίγο περίεργα μέσα μου. Κι αυτό το νιώθεις μερικές φορές, λες ότι “δεν θέλω άλλο” και ήρθε» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στα σχόλια των κριτών.

Δείτε τον χορό της:

Η κριτική του Γιώργου Λιάγκα ήταν αυτή που φαίνεται ότι δυσαρέστησε περισσότερο τη γνωστή ηθοποιό.

«Ξέρεις τι παθαίνω εγώ με τη Βίκυ; Με το που μπαίνει μέσα και την βλέπω, λέω ότι σήμερα θα μας σκίσει πραγματικά. Μπήκες λίγο άψυχα. Ακόμα και το κούνημα του χεριού δεν είχε πάθος!» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κάθε φορά είναι το ίδιο σχόλιο. Μήπως περιμένετε πολλά από εμένα κύριε Λιάγκα;», του απάντησε απογοητευμένη εκείνη.

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε της είπε:

«Θα σας πω κυρία Κάβουρα… Περιμένουμε γιατί έχετε ένα πολύ ωραίο σώμα, δεν είστε πολύ ψηλή, με αποτέλεσμα το χαμηλό κέντρο βάρους να ευνοεί το χορό, είστε γυμνασμένη. Δεν είναι μόνο ότι είναι ωραία γυναίκα. Είναι και μια γυμνασμένη με ωραίο σώμα γυναίκα. Εμένα μου άρεσες πιο πολύ την προηγούμενη φορά».

Τότε η Βίκυ Κάβουρα ψιθύρισε χαμηλόφωνα «με σκότωσες».

Η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.