ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Dancing with the stars: Αποχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη

Dancing with the stars: Αποχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη

Τί είπε η Χριστίνα Λαμπίρη για την αποχώρηση της από το Dancing with the stars;

Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το 5ο live του Dancing with the stars. Οι λιγοστές πρόβες που κατάφερε να κάνει η δημοσιογράφος αυτή την εβδομάδα οδήγησαν σε χαμηλή βαθμολογία τόσο από τους κριτές, αλλά και από το τηλεοπτικό κοινό. Ενώ στις τελευταίες θέσεις μαζί της βρέθηκε και ο Αντώνης Βλοντάκης.

«Καθόλου να μην στεναχωριέσαι. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Είμαστε εδώ για συγκεκριμένο λόγο, περάσαμε εξαιρετικά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν πολύ ωραίο ταξίδι, σύντομο και περιεκτικό» είπε χαμογελαστά η Χριστίνα Λαμπίρη στην Ευαγγελία Αραβανή.

Όλοι οι κριτές επισήμαναν τη μεγάλη χαρά την οποία έβγαζε η Χριστίνα Λαμπίρη επί σκηνής και πόσο θα λείψει αυτό από το show.

Δείτε στο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=N6mMvM77Seo

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.