ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Survivor 2: Διαφωνίες για το… λάδι- «Έβαλα λίγο στην πατάτα υπάρχει πρόβλημα; (βίντεο)

Survivor 2: Διαφωνίες για το… λάδι- «Έβαλα λίγο στην πατάτα υπάρχει πρόβλημα; (βίντεο)

Πήραν κεφάλι χθες οι Διάσημοι στο Survivor 2 μετά από πολλές συνεχόμενες ήττες και έκαναν το δύο στα δύο.

Ο πρώτος αγώνας επάθλου ήταν μεταξύ των καλύτερων γυναικών, όπου επιλέχθηκαν από τους Διάσημους Δαλάκα-Φαρμάκη και για τους Μαχητές Μελίνα-Βιργινία. Ο αγώνας έληξε με 5-2 και οι Διάσημοι απόλαυσαν από δύο αλμυρές κρέπες με τις οποίες γιόρτασαν και τα γενέθλια του Νάσου.

Την επομένη ήρθε ένας ακόμη αγώνας επάθλου φαγητού.Έληξε με 10-5 υπέρ των Διασήμων, ενώ στον αγώνα εντάχθηκαν και οι δύο τραυματίες Δρυμωνάκος και Γκότσης. Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας όλοι μαζί οι Διάσημοι κάθισαν στο τραπέζι για να απόλαυσαν γεμιστά με ψωμί.

Οι Διάσημοι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που επέστρεψαν στις νίκες, ενώ οι Μαχητές για την ώρα αρκούνται στη γκρίνια…

Οι προμήθειες είναι μετρημένες και οι παίκτες δεν καλοείδαν το ότι κάποιος παίκτης πήρε πρωτοβουλία και χρησιμοποίησε λάδι χωρίς να το ανακοινώσει.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο o οποίος «συνελήφθη» να παίρνει λάδι από την Ντάρια.

Η συμπαίκτριά του το συζήτησε με την Μελίνα και τότε εκείνος πήγε κοντά και είπε: «Έβαλα ένα καπάκι ένα καπάκι λάδι στην πατάτα που έφτιαξα, υπάρχει πρόβλημα;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.