ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Survivor 2: Στη «σέντρα» για αποχώρηση πάλι τρεις Διάσημοι (βίντεο)

Survivor 2: Στη «σέντρα» για αποχώρηση πάλι τρεις Διάσημοι (βίντεο)

Περίοδο… κρίσης περνούν αυτή την εβδομάδα οι Διάσημοι στο Survivor 2, καθώς αγνοούν για αρκετό καιρό τη νίκη, με αποτέλεσμα να χάσουν την ασυλία και τρεις εξ αυτών να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο μέσω της ψηφοφορίας η πρώτη υποψήφια ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι «δεν ξέρω πως μπορεί να το σκέφτονται οι υπόλοιποι αλλά είμαι κάθε φορά υποψήφια. Θέλω να κρατήσει όσο περισσότερο μπορώ», σχολίασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος στην ουσία έδειξε την προτίμησή του αυτή τη φορά μέσω… ερωτήσεων. Ο Μουρούτσος ρώτησε όλα τα κορίτσια αν μία ενδεχόμενη φυγή της Κωνσταντίνας θα δυνάμωνε ή αποδυνάμωνε την ομάδα για να πάρει την απάντηση όλων, συμπεριλαμβανομένης και της Κωνσταντίνας, ότι η ομάδα θα δυνάμωνε. Εκεί όμως έκανε την έκπληξη ψηφίζοντας τον Γιάννη Δρυμωνάκο, για να αποκαλύψει όπως είπε ότι «δεν είναι κάποια κλίκα τα αγόρια».

Ο τρίτος υποψήφιος ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με την ψήφο του Γιάννη Τσίλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.