ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Masterchef: Η Μάγκυ εκνευρίστηκε με την απάντηση του Τζώρτζη- «Θες να σε δείρω τώρα; Τι θες;» (βίντεο)

Masterchef:  Η Μάγκυ εκνευρίστηκε με την απάντηση του Τζώρτζη- «Θες να σε δείρω τώρα; Τι θες;» (βίντεο)

Έντονος εκνευρισμός επικράτησε στο MasterChef καθώς ο Τζώρτζης έκανε ό,τι μπορούσε ώστε να μην βοηθήσει κανείς την προτεινόμενη Γωγώ από τον εξώστη.

Βέβαια, η Γωγώ απ΄ότι φάνηκε ήθελε επειγόντως ένα χέρι βοηθείας καθώς παιδευόταν επί ώρα με ένα κομμάτι κουνέλι, καθώς δεν ήξερε πως να το κόψει και να βγάλει το κόκκαλο.

Η Μάγκυ που την έβλεπε πάνω από τον εξώστη, κατάλαβε την απροθυμία των υπολοίπων και αποφάσισε να της… μιλήσει.

Ετσι η ίδια της είπε πως το κουνέλι δεν πάει με τα μακαρόνια και την προέτρεψε να το κάνει κιμά.

Αυτά άκουσε ο Τζώρτζης και κινήθηκε προς το μέρος της Μάγκυ για να της πει να μην ασχοληθεί μαζί της.

«Τώρα ξεκίνησες, πες της όλη την συνταγή», είπε ο Τζώρτζης στην Μάγκυ ειρωνικά.

Βέβαια η ίδια δεν άφησε την ατάκα του να πέσει κάτω και του απάντησε αναλόγως.

«Εγώ; Εδώ οι άλλοι λένε του αλλουνού που έχει τόσα χρόνια εμπειρία και του βγάλανε συνταγή, αυτό σε πείραξε», του απάντησε η Μάγκυ με τον Τζώρτζη να απαντά «Αλήθεια;».

Ο Τζώρτζης και η Μάγκυ ήταν στον εξώστη και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει τα «καρφιά» στην Γωγώ λέγοντας: «Άκουσε ραγού ο Ιωαννίδης και λέει “καλή ιδέα. Μπράβο σου που το σκέφτηκες”. Μπράβο της…».

Μάγκυ: Θες να σε δείρω τώρα; Τι θες;

Τζώρτζης: Εγώ σου εύχομαι ένα πράγμα. Όταν θα είσαι κάτω να σε βοηθάει η Γωγώ.

Μάγκυ: Δεν με βοήθησε η Γωγώ. Αλλά ούτε κι εσύ αγάπη μου που είμασταν φίλοι.

Τζώρτζης: Βοηθούσα τον Βασίλη τότε.

Μάγκυ: Ήσουν στον Βασίλη που δεν ήσασταν ποτέ φίλοι, καλύτερα

Εν τέλει φάνηκε πως καμία συμβουλή δεν «έσωσε» το πιάτο της Γωγώς, η οποία είχε το χειρότερο πιάτο κι έτσι αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.