ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Ξένια έλυσε τις απορίες μας- Αυτός ήταν ο λόγος που αγωνιζόταν με το μαγιό (βίντεο)

Η Ξένια έλυσε τις απορίες μας- Αυτός ήταν ο λόγος που αγωνιζόταν με το μαγιό (βίντεο)

Η εμφάνιση της Ξένιας στον στίβο μάχης του Survivor σχολιάστηκε αρκετά, αφού είχε επιλέξει να φοράει το μαγιό της.

Οι συμπαίκτριες της φορούσαν σορτσάκι, ενώ εκείνη μόνο το μαγιό της. Φυσικά, αυτό ήταν κάτι που όχι μόνο είχε παραξενέψει το αντρικό κοινό, αλλά είχε δημιουργήσει και διάφορα σχόλια.

Η Ξένια πήγε στο Survivor Πανόραμα και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο φορούσε το μαγιό της. Ο λόγος ήταν επειδή, το σορτσάκι ήταν σχεδόν μόνιμα βρεγμένο και εκείνη ήταν με πυρετό και άρρωστη και έτσι αποφάσισε να μην το ξαναφορέσει ειδικά βρεγμένο.

Δείτε το video:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.