ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Σ. Σελτζούκ αποκαλύπτει – Γιατί δεν επέστρεψε ξανά στο MasterChef!

Ο Σ. Σελτζούκ αποκαλύπτει – Γιατί δεν επέστρεψε ξανά στο MasterChef!

Ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του MasterChef, ο Σελίμ Σελτζούκ, ο οποίος σύμφωνα με το κοινό αδικήθηκε με την αποχώρησή του, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίον αρνήθηκε να επιστρέψει στο Masterchef.

«Μπορούσα να γυρίσω και είχα επικοινωνία με την παραγωγή. Απλώς, έξω είχα αφήσει κάποια πράγματα, τη δουλειά μου, την κοπέλα μου, τους πελάτες μου. Εκεί έβλεπα κάθε μέρα τους ίδιους ανθρώπους, το ίδιο πράγμα. Ήμασταν χωρίς μουσική, χωρίς τηλεόραση… Ε, τρελαίνεσαι. μπορούσα να γυρίσω, αλλά δεν ήθελα να γυρίσω. Επίσης, σκεφτόμουν ότι αν ξαναέμπαινα μέσα ίσως να ήταν άδικο. Φαντάσου να πήγαινα στον τελικό και να κέρδιζα κατά λάθος Δεν θα ήταν ωραίο για τα άλλα παιδιά που δεν είχαν δεύτερη ευκαιρία να ξαναμπούν μέσα», είπε ο Σελίμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.