ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Ο Χάρος είναι εδω… (βίντεο)

Survivor: Ο Χάρος είναι εδω… (βίντεο)

Μετά από δύο μέρες ξεκούραση, επέστρεψε στους δέκτες μας το αποδεκατισμένο μέχρι χθες Survivor! H αποχώρηση του ανθρώπου-πεταλούδα, Γιάννη Δρυμωνάκου εκανε τα πράγματα δυσκολότερα… μέχρι τη στιγμή που την εμφάνιση τους έκαναν 6 ολόκληροι (για την ώρα) παίκτες!

Θεούλα η Ντίνα Σπυροπούλου με φοβερό αυτοσαρκασμό και μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως όχι απλά χάρηκε που έμεινε αλλά κάνει και πλάκα στους συμπαίκτες της λέγοντάς τους «άντε, πάλι το κελεπουράκι σας έμεινε».

Και δεν έμεινε εκει… συνέχισε και στη συζήτηση πριν το έπαθλο ο Τανιμανίδης θα ρωτήσει την Κωνσταντίνα να πει ποιος πιστεύει ότι είναι ο λόγος που την κρατάει στο παιχνίδι ο κόσμος. Το κορίτσι μας θα πει «ίσως γιατί γελάνε, ο κόσμος μπορεί να θέλει να γελάει γι αυτό με κρατάνε, ειδικά με τις τούμπες». Τι να σχολιάσεις μετά από τέτοια ατάκα!

Το χθεσινό άθλημα ήταν για το έπαθλο της άνεσης και οι Διάσημοι επανήλθαν στις νίκες κάνοντας εύκολα το 10-5.

Και εκεί που κάναμε τον απολογισμό του αγώνα, έρχεται και η εκπληξούλα! Εξι νέοι παίκτες κάνουν την εμφάνιση τους! Διάσημους ακριβώς δεν τους λες… καλοφαγωμένους όμως τους λες!

Οι νέοι παίκτες:

Μαρία Πανταζή, παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing
Εύη Σκαρώνη, personal trainer
Φελίσια Τσαλαπάτη, δημοσιογράφος
Εύη Σαλταφερίδου, γυμνάστρια
Σώζων Παλαίστρος Χάρος, προπονητής χόκεϊ επί χόρτου
Πάνος Θεοδώρου, δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων

Οι Διάσημοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιους 3 παίκτες θα εντάξουν στην ομάδα τους και έτσι η Εύη, η Εύη και ο Σώζων Παλαίστρος- Χάρος φόρεσαν το κόκκινο περιβραχιόνιο!

Το τwitter για άλλη μια φορα πήρε φωτιά με τον Χάρο! Όνομα και πράγμα βέβαια αφου ρίχτηκε στον αγώνα απο το πρώτο κιολας παιχνίδι και εκπροσώπησε αντάξια το επώνυμο του!

Απαρατήρητη δεν πέρασε η Φελίσια! Η Φελίσια! Το πρώην κορίτσι του Ηλία Βρεττού που συχνά «ρίχνει» το instagram με τις πόζες της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.