Επιστρέφουν οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» στην τηλεόραση

Επιστρέφουν οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» στην τηλεόραση

Θα μεταμορφωθεί ξανά όχι σε ένα, αλλά σε πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, και θα αναβιώσει, μέσα από αυτοτελή επεισόδια, με το δικό του δημιουργικό, ευφάνταστο τρόπο, τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

Ο Λάκης Λαζόπουλος, δημιουργός πρωτότυπων πρότζεκτ, με τεράστια πορεία στην τηλεόραση και το θέατρο, επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα και μας φέρνει, τη σατιρική κωμωδία που έχει γράψει ιστορία, «Δέκα Μικροί Μήτσοι».

Αυτή τη σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, θα μεταμορφωθεί ξανά όχι σε ένα, αλλά σε πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, και θα αναβιώσει, μέσα από αυτοτελή επεισόδια, με το δικό του δημιουργικό, ευφάνταστο τρόπο, τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», σχολιάζοντας πάντα με το χαρακτηριστικό του στυλ και το καυστικό του χιούμορ, την επικαιρότητα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21.00 και την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.45, θα παρακολουθήσουμε τα best off της αγαπημένης σατιρικής κωμωδίας για να ετοιμαστούμε για την πρεμιέρα που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο, στις 31 Μαρτίου στις 21.00, με τους νέους, πρωτότυπους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι οι «Δέκα Mικροί Μήτσοι» βγήκαν στον αέρα το 1992 μέχρι το 2004, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με συνολικά 48 επεισόδια και αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ο δημιουργός τους, Λάκης Λαζόπουλος έγραφε τα σενάρια και πρωταγωνιστούσε, πλαισιωμένος από καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως ο Τάσος Παλαντζίδης, η Ελένη Γερασιμίδου, η Σοφία Φιλιππίδου, η Υρώ Μανέ, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Μαρία Γεωργιάδου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Χρήστος Ευθυμίου, ο Δημήτρης Σταρόβας και άλλοι.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» ήταν μία από τις μακροβιότερες – μη καθημερινές- τηλεοπτικές σειρές, από την οποία πέρασαν από τα πιο γνωστά ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού κόσμου, όπως ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Θανάσης Βέγγος, ο Κώστας Χατζηχρήστος, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Σπεράντζα Βρανά, η Μίλβα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Μαρία Φωκά, η Χαρούλα Αλεξίου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Τασσώ Καββαδία, η Μαρία Καβογιάννη, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο Τζίμης Πανούσης και πολλοί άλλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.