ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκαλύψεις του Γ. Δρυμωνάκου γιατί ο Μουρούτσος ήθελε διαχωρισμό με τις γυναίκες – Τί ζητούσε η Λάουρα; (βίντεο)

Αποκαλύψεις του Γ. Δρυμωνάκου γιατί ο Μουρούτσος ήθελε διαχωρισμό με τις γυναίκες – Τί ζητούσε η Λάουρα; (βίντεο)

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμφωνία των Διάσημων περί διαχωρισμού «αγοριών» και «κοριτσιών» και εξήγησε όλο το παρασκήνιο.

«Θεωρήσαμε ότι πρέπει να προφυλάξουμε τις σχέσεις μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αν βρεθώ εγώ με μια κοπέλα στην παραλία και υπάρχει από πίσω μια κάμερα, χωρίς να ξέρει τι συζητάμε, με μια ωραία μουσικούλα από πίσω μπορεί να φαινόταν αλλιώς. Και δεν το θέλαμε οι άνθρωποι που έχουμε αφήσει πίσω στην Ελλάδα να παρεξηγήσουν πράγματα. Μας φόβισε η δύναμη της τηλεόρασης, η δύναμη που μπορεί να στηθεί κάτι χωρίς εμείς να το γνωρίζουμε. Ο Μιχάλης είχε και μια προϊστορία, οπότε ξέραμε ότι δεν είναι και το καλύτερο σενάριο.

«Τι εννοείς προϊστορία;» τον ρώτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για να της απαντήσει εκείνος:

«Για αυτά τα πράγματα που λέγανε για την Λάουρα όταν εκείνος βρισκόταν στην Ελλάδα. Γενικότερα ο κάθε κακοπροαίρετος έλεγε διάφορα που μπορεί να στεναχωρούσαν τον Μιχάλη».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.