ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor2: Το μαντήλι κούνησε η Κωνσταντίνα- Θα πάρουν την κατρακύλα τα νούμερα;

Survivor2: Το μαντήλι κούνησε η Κωνσταντίνα- Θα πάρουν την κατρακύλα τα νούμερα;

(Αρχικό κείμενο: 09:21)

Άλλος ένας αγώνας ασυλίας που χάθηκε απο την ομάδα των Διασήμων! Και… dejavu! Η Κωνσταντίνα ήταν πάλι υποψήφια! Για αλλαγή αυτή τη φορά με τον Κρητικό και τον Παπαργυρόπουλο! Το αγόρι που άφησε το Hollywood για μια θέση στην Ελλάδα όπως λέει και ξανα-ματα-λέει ο Τανιμανίδης!

Για τη Σπυροπούλου ήταν η 5η συνεχόμενη φορά που ήταν σε αυτή τη θέση! Την κάπως άβολη θέση να ομολογήσουμε, μιας και δεν είναι ότι καλύτερο η ομάδα σου να έχει βαλθεί να σε στείλει πακέτο Ελλάδα μια ώρα αρχύτερα.

Εν τάχει, οι Διάσημοι χάσανε για πολλοστή φορά στο χθεσινό αγώνισμα, χάσανε και την πιτσούλα, τσακωθήκαν και λίγο στην παραλία τους- απλά καθημερινά πράγματα! Ο Χάρος έκανε δυναμική είσοδο στο παιχνίδι και τα σούξου μούξου έχουν αρχίσει από την τρίτη κιόλας τους μέρα στο νησί.

Ενα νέο αγώνισμα έκανε την εμφάνισή του, με έπαθλο κόλαφος! Ατομικό αυτή τη φορά και όχι ομαδικό. Οι νικητές σε κάθε αγώνα, θα κερδίζουν από ένα σύμβολο το οποίο θα δίνει την δυνατότητα να κερδίσουν δύο μεγάλα ατομικά έπαθλα: να έχει πιθανότητες να συναντήσει την οικογένειά του και ένα εισιτήριο να κερδίσει εισιτήριο απευθείας συμμετοχή στον τελικό του Survivor!

Η ώρα της κρίσης!

Ωρα μεσάνυχτα και κάτι! Τα spoiler είχαν κάνει από νωρίς την εμφάνισή τους για άλλη μια φορά. (Πάλι καλά που η παραγωγή είχε πει πως στον φετινό κύκλο είχε πάρει τα μέτρα της!).

Ανήσυχη η Ντινούλα, ανήσυχος και ο Νάσος, χαλαροοοοος ο Στέλιος!

Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα με την ανακοίνωση της Κωνσταντίνας! Τα πράγματα της τα είχε φτιάξει από νωρίς. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα εκπλαγούμε από την πορεία που θα ακολουθήσουν τα νούμερα!

Ήταν ένα πρόσωπο που έφερε το κάτιτις παραπάνω. Ήταν μια κατηγορία από μόνη της, που προσπάθησε να αλλάξει το προφιλ της, να ξανασυστηθεί με τον κόσμο όπως είπε χθες στο Συμβούλιο και να μας παραδοθεί ξανά έτοιμη μάχιμη για άλλα πράγματα!

Είναι και ένα My style Rocks που πρέπει να ξεκινήσει ενόψει καλοκαιριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.