ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δ. Παπανώτας: «Χειρότερο από το Big Brother το Power of Love! Είναι ντροπή» (βίντεο)

Δ. Παπανώτας: «Χειρότερο από το Big Brother το Power of Love! Είναι ντροπή» (βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά του Epsilon μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας, σχολιάζοντας με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο την τηλεοπτική πραγματικότητα. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Κωστόπουλο, την Ελένη Μενεγάκη, το Γιώργο Λιάγκα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Από το στόχαστρό του δεν έλειψαν και άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως ο Γιάννης Λάτσιος, η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπακοδήμου.

Σχολιάζοντας το Power of Love είπε: «Είναι ντροπή! Είναι χειρότερο από το Big Brother! Να πας τώρα να ζευγαρώσεις στην τηλεόραση; Τι να πω…», ενώ αναφερόμενος στο γεγονός ότι παρουσιάστρια είναι η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε: «Η επιστήμη καμιά φορά σηκώνει τα χέρια ψηλά και τα πόδια».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=iGSSQgBxI2M

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.