Αγαπημένη ελληνική σειρά τρόμου του Alpha επιστρέφει στο Epsilon!

Αγαπημένη ελληνική σειρά τρόμου του Alpha επιστρέφει στο Epsilon!

Αστυνομική σειρά του Alpha ετοιμάζεται, να επιστρέψει στις οθόνες της τηλεόρασης την ερχόμενη σεζόν, αυτή τη φορά από το Epsilon. Μια σειρά τρόμου, την οποία το κοινό αγάπησε και η οποία προβαλλόταν πολλές φορές σε επανάληψη αρκετά χρόνια μετά την πρώτη της τηλεοπτική προβολή. Όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα, ο ταλαντούχος και επιτυχημένος της δημιουργός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Εpsilon, ώστε να παρουσιάσει τη συνέχειά της.

Ακριβώς όπως συνέβη με τον «Κόκκινο Κύκλο» και τη «10η Εντολή», που στην ουσία είναι η ίδια σειρά με άλλο όνομα, ο master του τρόμου ετοιμάζεται να παρουσιάσει το «αδερφάκι» των προηγούμενων δημιουργιών του με νέο τίτλο και νέες ιστορίες εγκλήματος βασισμένες σε πραγματικές υποθέσεις που συντάραξαν την Ελλάδα.

Έτσι, μετά την «Ανατομία ενός Εγκλήματος» του ΑΝΤ1, τον «Κόκκινο Κύκλο» και τη «10η Εντολή» του ALPHA και τον «Τρίτο Νόμο» του Mega, αναμένουμε το νέο… παιδί του Πάνου Κοκκινόπουλου, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα απολαύσουμε μέσω της συχνότητας του Epsilon.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλλον η σεζόν που θα ακολουθήσει θα αποδειχθεί ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα όσον αφορά στις νέες σειρές που προβλέπεται να μας παρουσιάσει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.