ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Power of Love: Κίτρινη κάρτα σε παίκτη – Δείτε τι ακριβώς συνέβη (βίντεο)

Power of Love: Κίτρινη κάρτα σε παίκτη – Δείτε τι ακριβώς συνέβη (βίντεο)

Το επεισόδιο έντασης ανάμεσα στον Νίκο Σπυριδαντωνάκη και τη Βίβιαν μέσα στην εβδομάδα έληξε με μια κίνηση που συζητήθηκε πολύ. Ο Νίκος πάνω στα νεύρα του κλώτσησε το τραπεζάκι που βρισκόταν μπροστά του και αυτό χτύπησε στα πόδια της Βίβιαν που έφυγε ταραγμένη.

Η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε από τους παίκτες να πάρουν όλοι θέση για αυτό το περιστατικό βίας και να ψηφίσουν κατά πόσο ο Νίκος θα πρέπει να πάρει κίτρινη κάρτα. Ο ίδιος ο Νίκος παραδέχτηκε πως ήταν λάθος του και ψήφισε επίσης τον εαυτό του.

«Εδώ μέσα δεν είστε μόνο για να σβήνετε τα κραγιόν από τα χειλάκια σας. Είστε και για να παίρνετε θέση σε πολύ σοβαρά ζητήματα. Είστε για να φαίνεται και τι χαρακτήρες και προσωπικότητες έχετε, κι όχι μόνο στα εύκολα. Θέλω να ξέρετε ότι η παραγωγή θα έδινε έτσι κι αλλιώς κάρτα. Θέλουμε όμως εσείς να παίρνετε θέση» δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία στην συνέχεια ανακοίνωσε πως η παραγωγή είχε έτσι κι αλλιώς αποφασίσει να δώσει κίτρινη κάρτα στον παίκτη για την πράξη του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=xvBTXIuZ2V8

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=vDP6028pHzY

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: zappit

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.