ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor 2: «Άναψαν» τα αίματα στην παραλία – Άγριος καυγάς Ηλια-Χάρη

Survivor 2: «Άναψαν» τα αίματα στην παραλία – Άγριος καυγάς Ηλια-Χάρη

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στους παίκτες του Survivor στο χθεσινό επεισόδιο. Καθώς γυρνούσαν στις καλύβες τους μετά τον αγώνα, ο Ηλίας Γκότσης και ο Χάρης Γιακουμάτος, οι οποίοι έχουν ήδη έρθει μία φορά σε σύγκρουση, στο συμβούλιο του νησιού, ξέσπασαν και άρχισαν να βρίζουν ο ένας τον άλλο!

Ο Ηλίας Γκότσης, μάλλον, ήταν αυτός που ζήτησε το λόγο για τα όσα «παντελονάτα» είχε πει ο Χάρης και η ένταση δεν άργησε να «φουντώσει», με τους παίκτες να βγαίνουν εκτός εαυτού.

«Ήμαρτον τόσο καιρό οι μ@λ@κίες! Άσε μας, ρε μ@λ@κ@!» ούρλιαζε ο Ηλίας για να εισπράξει ένα ειρωνικό ευχαριστώ, ως απάντηση από τον Χάρη!

Ο Ηλίας συνέχισε σε ακόμα πιο ανεβασμένους τόνους: «Θα πεις ετσι εσύ για μένα για να το παίξεις θύμα! Ότι δεν μιλάω παντελονάτα! Όλα τόσο καιρό τα λες πίσω από την πλάτη μου!»

Τα πνεύματα λίγο αργότερα ηρέμησαν κάπως, και ο Ηλίας ζήτησε εξηγήσεις από τον Χάρη για τα όσα λέει.

«Πες μου ένα γιατί και θα το σεβαστώ!», φαίνεται να λέει ο Γκότσης στον Γιακουμάτο, χωρίς όμως να παίρνει απάντηση μπροστά στις κάμερες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.