ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντίνα Κώνστα: Τα συγκινητικά της λόγια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο 10 χρόνια μετά τον θάνατό το

Ντίνα Κώνστα: Τα συγκινητικά της λόγια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο 10 χρόνια μετά τον θάνατό το

Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν χθες, Δευτέρα από την άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου με 21 μαχαιριές. Η τηλεοπτική μητέρα του αγαπημένου ηθοποιού, Ντίνα Κώνστα, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και δεν έκρυψε τον αφόρητο πόνο που βίωσε από τον άδικο χαμό του.

«Μη μου θυμίζετε εκείνη την περίοδο καθόλου», ανέφερε η ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι βίωσε τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου σαν να ήταν πραγματικό της παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν ό,τι πιο άγριο έχω ζήσει στη ζωή μου. Βίωσα τον θάνατό του σαν να ήταν παιδί μου και θα το φέρω βαρέως σε όλη μου τη ζωή» συμπλήρωσε η Ντίνα Κώνστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.