ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor 2: Εσταξε «φαρμάκι» ο Αγόρου για τους Διάσημους -«Μειώνουν τους άντρες Μαχητές» [βίντεο]

Survivor 2: Εσταξε «φαρμάκι» ο Αγόρου για τους Διάσημους -«Μειώνουν τους άντρες Μαχητές» [βίντεο]

Η κόντρα ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους καλά κρατεί και δεν περιορίζεται μόνο στα αγωνίσματα.

Τα «καρφιά» εκτοξεύονται εκατέρωθεν και η ένταση κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Πάνου Θεοδώρου και του Νικόλα Αγόρου να τα «βάλουν» με τους Διάσημους με αφορμή τα όσα είπαν στο συμβούλιο του νησιού. Οι Διάσημοι, όταν ρωτήθηκαν από τον Σάκη Τανιμανίδη, ποιον θεωρούν δυνατότερο παίκτη των Μαχητών, απάντησαν την Εύη Σαλταφερίδου.

Η απάντηση, όπως φάνηκε, δεν άρεσε καθόλου στον Αγόρου, ο οποίος εκτιμά πως η αντίπαλη ομάδα λειτουργεί με στρατηγική που στόχο έχει να μειώσει τους άντρες της ομάδας του.

«Στο χθεσινό συμβούλιο ακούστηκε μια άποψη από τους Διασήμους ότι πιο δυνατή παίκτρια των Μαχητών είναι η Εύη. Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω αν ήταν στρατηγικό να το πούνε, ότι η Εύη είναι η πιο δυνατή παίκτρια για να παρακινήσουν τη δικιά μας ψηφοφορία, ώστε να ψηφίσουμε κάποιους άντρες. Αυτό το ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Εμείς πράξαμε όπως έπρεπε να πράξουμε σαν ομάδα. Ο καθένας είχε το λόγο στη χθεσινή ψηφοφορία. Πιο πολύ στηριζόμαστε στις δικές μας απόψεις και όχι στο τι λένε οι Διάσημοι», είπε ο Πάνος Θεοδώρου.

Από την πλευρά του ο Νικόλας είπε: «Θεωρώ ότι η αντίπαλη ομάδα δεν έχει ο καθένας ξεχωριστά δική του κρίση. Και το λέω αυτό γιατί βλέπουμε ότι λειτουργούν ομόφωνα. Τα συζητάνε και όλοι εκφέρουν μια ίδια άποψη, μία ίδια γνώμη. Δεν λέει ο καθένας αυτό που νιώθει. Εν μέρει η Εύη είναι μια πάρα πολύ καλή παίκτρια, έχει κάνει μεγάλη άνοδο την τελευταία εβδομάδα. Αλλά από την άλλη αυτό που έχει παρατηρηθεί, και όχι μόνο τώρα, αλλά και στο παρελθόν, ότι λειτουργούν όλοι με τα λόγια τους. Με μια συγκεκριμένη στρατηγική για να μειώσουν τους άντρες. Θεωρώντας ότι έτσι, όταν μειώνεις κάποιον ή δεν τον “ανεβάζεις”, να ανεβαίνεις εσύ, να φαίνεσαι εσύ καλύτερος. Αυτό δεν το θεωρώ εντάξει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.