ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor: H έκτακτη ανακοίνωση για το επεισόδιο της Κυριακής – Ποιος θα κερδίσει το αυτοκίνητο; (βιντεο)

Survivor: H έκτακτη ανακοίνωση για το επεισόδιο της Κυριακής – Ποιος θα κερδίσει το αυτοκίνητο; (βιντεο)

Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο Survivor 2 έρχεται την προσεχή Κυριακή.

Μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου, το παιχνίδι – μοιραία – γίνεται ατομικό, κάτι που θα προκαλέσει τεράστια ανατροπή των ισορροπιών.

«Από εδώ και πέρα, τα ξεχνάτε όλα. Από σήμερα, το παιχνίδι αλλάζει, αφού το Survivor γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα, λοιπόν, ο κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του», ανακοινώνει ο Σάκης Τανιμανίδηςστους παίκτες.

Στην ανακοίνωση μάλιστα του ΣΚΑΪ αναφέρεται χαρακτηριστικά:

H τελευταία γυναίκα των Μαχητών αποχώρησε από το παιχνίδι και όλα παίρνουν νέα τροπή στο Survivor.

Στον τελευταίο αγώνα πριν αποχωρήσει η Εύη, η ομάδα της δεν κατάφερε να κερδίσει. Ο Ηλίας μάλιστα χτύπησε και έσπασε τρία δόντια. Οι Διάσημοι επικράτησαν με 10-7. Το έπαθλο του αγώνα ήταν γεύμα με γαλλικό μενού και κρασί. Ο Σάκης τούς επιφύλαξε μια ακόμη έκπληξη. Στον αγωνιστικό χώρο έφεραν τρία αυτοκίνητα και τους είπε: «Με αυτά θα πάτε στο εστιατόριο και μάλιστα θα τα οδηγήσετε».

Στο τέλος, μάλιστα τους ενημέρωσε ότι τις επόμενες μέρες, ένας από τους παίκτες θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Οι Διάσημοι διασκέδασαν με την οδήγηση και τη βόλτα με τα αυτοκίνητα αλλά και με το γεύμα τους στο εστιατόριο που ήρθε μετά από πολλές αποτυχίες στους αγώνες επάθλων.

Ο Σάκης στο Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι στον επόμενο αγώνα θα μάθουν πως θα συνεχιστεί το παιχνίδι, μετά την αποχώρηση της Εύης.

Ο πρώτος ατομικός αγώνας του Survivor έρχεται την Κυριακή στις 21.00.

Οι παίκτες, λοιπόν, την Κυριακή θα πάρουν μέρος στο πρώτο ατομικό αγώνισμα, το οποίο θα έχει νικητές έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Η αλλαγή αυτή, ωστόσο, μόνο απλή δεν είναι, καθώς η (πρώην) ομάδα των Μαχητών αναμένεται να περάσει πολύ δύσκολα στη συνέχεια και μέχρι να καταλήξουμε στην τελική τετράδα.

Ο λόγος;

Η αριθμητική υπεροχή των πρώην Διασήμων, οι οποίοι στις ψηφοφορίες προς αποχώρηση – όπως είναι λογικό – θα ψηφίζουν συνεχώς τους Μαχητές, μέχρι να καταφέρουν να τους «εξολοθρεύσουν» όλους από το reality επιβίωσης.

Πλέον, ο μόνος τρόπος για να «επιβιώσει» κάποιος πρώην Μαχητής είναι είτε να κερδίσει ατομική ασυλία είτε να βρίσκεται πρώτος στην κατάταξη της μεγάλης

ψηφοφορίας που έγινε πριν λίγες εβδομάδες.

Δείτε το trailer της Κυριακής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.