ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Game of Thrones: Σπάει ρεκόρ στις υποψηφιότητες Emmy

Game of Thrones: Σπάει ρεκόρ στις υποψηφιότητες Emmy

Χρειάστηκαν μόλις επτά σεζόν στο Game Of Thrones για να σπάσει το ρεκόρ που κατείχε η σειρά «Στην Εντατική» (ER) στα 15 χρόνια προβολής της.

Μετά την περσινή του απουσία από τα βραβεία Emmy (λόγω της ημερομηνίας έναρξης του 7ου κύκλου) το Game Of Throne επανήλθε φέτος με 22 υποψηφιότητες παίρνοντας τον τίτλο της σειράς με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των βραβείων Emmy στην prime time ζώνη.

Μαζί με τις νέες, το Game Of Thrones φτάνει τις 129 υποψηφιότητες έναντι 123 που κατείχε το «Στην Εντατική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις περισσότερες υποψηφιότητες παραμένει ωστόσο το Saturday Night Live με 44 σεζόν, το οποίο πέρυσι έσπασε το ίδιο του το ρεκόρ με 252 υποψηφιότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.