ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποχώρηση από το σήριαλ «Έλα στη θέση μου»

Αποχώρηση από το σήριαλ «Έλα στη θέση μου»

Μία αποχώρηση έρχεται να ταράξει τα νερά της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Έλα στη θέση μου»

Η καθημερινή κωμική αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha, ενώ έχει ανάψει ήδη το πράσινο φως για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων, ο οποίος, όμως, θα έχει κάποιες απώλειες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού mytv ένας εκ τριών σκηνοθετών φέρεται να αποχώρησε από τη σειρά με προορισμό άλλα τηλεοπτικά λημέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο λόγος για τον Βασίλη Τσελεμέγκο, ο οποίος ανήκει πια στο δυναμικό της νέας καθημερινής δραματικής σειράς Ο πρίγκιπας της φωτιάς που θα δούμε στο epsilontv σε σενάριο του Γιώργου Κυρίτση. Να σημειωθεί ότι πέρα από τον Βασίλη Τσελεμέγκο, στη σκηνοθετική ομάδα ανήκει και ο Κώστας Βαρελίδης, ενώ ηγείται αυτής ο Χρήστος Δήμας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.