ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ηλίας Γκότσης: Απαντά πρώτη φορά για τη σύγκριση με τον Ντάνο και πετά το «καρφί»

Ηλίας Γκότσης: Απαντά πρώτη φορά για τη σύγκριση με τον Ντάνο και πετά το «καρφί»

Ο Ηλίας Γκότσης, ο νικητής του survivor 2, μιλά πρώτη φορά για τη σύγκριση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ή όπως τον φώναζαν οι παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης «Ντάνο».

Είναι ο νέος Ντάνος;

«Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Η μόνη ομοιότητα που μπορεί να υπάρξει μεταξύ μας είναι ότι είμαστε και οι δύο νικητές του Survivor. Από όσα έβλεπα πέρυσι στο παιχνίδι, ο Ντάνος πέρασε πολλά με τα παιδιά, αλλά ήταν πολύ καλός αγωνιστικά. Κατάφερε έτσι να είναι νικητής. Τώρα που το έχω ζήσει κι εγώ ξέρω πόσο δύσκολο ήταν αυτό που πέρασε. Τον ευχαριστώ πολύ και για το post που έκανε για τη νίκη μου».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιξε μέχρι και σε σαπουνόπερα μετά το Survivor. Ο Ηλίας θα έκανε κάτι αντίστοιχο;

«Εγώ έχω αφιερώσει τη ζωή μου στον πρωταθλητισμό, από μικρός ασχολιόμουν με τη γυμναστική. Δεν θα ήθελα να μείνω στάσιμος στη δουλειά μου. Νομίζω πως εάν είσαι γνωστός για κάτι, πρέπει να είσαι για κάτι το οποίο έχεις σπουδάσει και ξέρεις να κάνεις καλά. Οπότε, εάν έπρεπε για κάποιο λόγο να είμαι γνωστός, θα ήθελα να είναι για κάτι πάνω στο αντικείμενό μου, γι’ αυτό που έχω σπουδάσει και αγαπάω. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει αυτό το πράγμα, να παίζει σε σαπουνόπερα» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town.

Τηλεόραση θα έκανε, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.