ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε νέα σειρά η καυτή Πηνελόπη Πλάκα (βίντεο)

Σε νέα σειρά η καυτή Πηνελόπη Πλάκα (βίντεο)

«Όταν διάβασα τα πρώτα σενάρια έπαθα πλάκα, γέλαγα, που συνήθως δεν γελάω εύκολα».

Η Πηνελόπη Πλάκα θα συμμετέχει την επόμενη σεζόν στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 “Πέτα τη φριτέζα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το νέο επαγγελματικό της βήμα στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι μαζί”.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και γι’ αυτό. “Πέτα τη φριτέζα” σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Μορφονιού. Με τους Γιάννη Μπέζο, Φάνη Μουρατίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Τζένη Μπότση, Νικολέτα Κοτσαηλίδου και άλλους… Είναι τρελή κωμωδία! Όταν διάβασα τα πρώτα σενάρια έπαθα πλάκα, γέλαγα, που συνήθως δεν γελάω εύκολα. Έπαθα πλάκα, νομίζω ότι δεν έχω ξαναδιαβάσει πιο ωραίο σενάριο. Δεν είμαι καθόλου υπερβολική σε αυτό που λέω», είπε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Πλάκα.

Δείτε όλα όσα είπε η Πηνελόπη Πλάκα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.