ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αποχωρεί η Μαρία Λουΐζα Βούρου από την πρωινή εκπομπή (βίντεο)

Αποχωρεί η Μαρία Λουΐζα Βούρου από την πρωινή εκπομπή (βίντεο)

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της Παρασκευής η Νικολέττα Ράλλη ανακοίνωσε πως η Μαρία Λουίζα Βούρου δεν θα βρίσκεται στην παρέα τους από την επόμενη εβδομάδα. Τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του καλοκαιρινού πρωινού του ΑΝΤ1 η Μαρία Λουίζα Βούρου η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, αποχωρεί από το ψυχαγωγικό πρόγραμμα για να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί για τη μητρότητα.

«Ξέρετε τι δεν θα έχουμε δυστυχώς την άλλη εβδομάδα; Την Μαρία Λουίζα μας, την οποία θέλω να ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά που ήταν από την αρχή εδώ. Ο κόσμος το ξέρει. Από το Μακεδονία TV ήρθε και δούλεψε εδώ σερί. Μπήκαμε στην τελική ευθεία να γεννήσουμε όπως θα έλεγε και ο Γιαννάκης. Και η αλήθεια είναι ότι βαρύναμε και είναι πολύ δύσκολο. Και να ξυπνάς και ζέστη και η κοιλιά μέχρι απέναντι», ανέφερε η Νικολέττα Ράλλη στον αέρα της εκπομπής, ενώ η Μαρία Λουίζα Βούρου συγκινημένη μοιράστηκε τις σκέψεις της, λέγοντας πως περίμενε αυτό το «ταξίδι» να κρατήσει λίγο περισσότερο.

«Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ότι θα αντέξω περισσότερο. Αλλά επειδή από πέρυσι τον Οκτώβρη έχουμε πάει non stop και με την εκπομπή επάνω και με τις άλλες μου δουλειές εδώ στην Αθήνα, κουράστηκα και κατόπιν συνεννόησης και με το γιατρό πρέπει λίγο να ξεκουραστώ και να κάνω διακοπές γιατί Σεπτέμβριος έρχεται και θα γεννάμε. Οπότε σας ευχαριστώ πάρα πολύ και όλους εδώ στον ΑΝΤ1 και σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι πολύ δυναμικά όπως ήδη πάμε», ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια.

Ακολουθεί βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2TO4f1HmUX4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.