ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Του απαντά κοφτά: «Έχω καρκίνο…» και μπαίνει ξανά στο πλατό!

Του απαντά κοφτά: «Έχω καρκίνο…» και μπαίνει ξανά στο πλατό!

Η Ρίκα Βαγιάννη διαγνώστηκε με την ασθένεια μέσα του ’14. Στην αρχή προτίμησε να το ξέρει μόνο ο άντρας της και δυο – τρεις πολύ κοντινοί της άνθρωποι. Συνέχισε να πηγαίνει καθημερινά στα γυρίσματα της εκπομπής Πάντα ν’ Ανταμώνουμε, που παρουσίαζε τότε με τον Θανάση Αλευρά στην ΕΡΤ.

Δημοσιογράφοι και τεχνικοί έβλεπαν την Ρίκα να καταφτάνει στο studio αγχωμένη και ταλαιπωρημένη, κρατώντας μαζί της ένα μηχάνημα από το οποίο έπαιρνε ανάσες. Στο διάλειμμα μιας εκ των τελευταίων εκπομπών , την πιάνει ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης και της λέει: «Ρίκα, τι συμβαίνει”; Του απαντά κοφτά: «Έχω καρκίνο” και μπαίνει ξανά στο πλατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νίκος Σούλης θυμάται εκείνη τη μέρα και αναφέρει χαρακτηριστικά στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα: «Μου το είπα ντόμπρα και ξεκάθαρα, όπως ντόμπρα και ξεκάθαρη ήταν η ίδια. Και την ίδια στιγμή μου ζήτησε να ξεχάσω ό,τι άκουσα. Σαν να μη μου το αποκάλυψε ποτέ. Πριν τελειώσουμε αυτή την κουβέντα, μου εκμυστηρεύτηκε πως δεν ήταν διατεθειμένη να κάνει καμία χημειοθεραπεία. Δεν ένιωθε άρρωστη. Δεν ήθελε να είναι άρρωστη. Τελευταία φορά την είδα πριν από κανέναν χρόνο, σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή σε φιλικό σπίτι. Ήταν μαζί με τον άντρα και το παιδί της. «Ρίκα πώς πας με την υγεία σου;”, τη ρώτησα για να πάρω πάλι την κοφτή απάντηση: «Το παλεύω”. Δεν καταλάβαινες ότι αυτό το γελαστό κορίτσι απέναντί σου είχε καρκίνο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.