ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Maestro»: Η ανάρτηση του Netflix για την ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη που «έριξε» το Instagram (φωτο)

Η ηθοποιός έκανε αναδημοσίευση τη συγκεκριμένη ανάρτηση

«Maestro»: Η ανάρτηση του Netflix για την ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη που «έριξε» το Instagram (φωτο)

Μια ανάρτηση του Netflix για τη σειρά «Maestro», στην οποία εμφανίζεται η Μαρία Καβογιάννη, έχει προκαλέσει πλήθος αποθεωτικών σχολίων στο Instagram.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το Netflix αγόρασε τα παγκόσμια δικαιώματα του «Maestro» και από τον Ιανουάριο η σειρά θα είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές του.

Έτσι, η πλατφόρμα έχει ήδη ξεκινήσει την προώθηση της σειράς, η οποία έχει σημαντικές προοπτικές να γίνει επιτυχία.

Στο πλαίσιο αυτό, το Netflix έκανε ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του για τη σειρά, χρησιμοποιώντας μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Μαρία Καβογιάννη σε μια χαρακτηριστική έκφραση. Σε αυτήν αποτυπώνεται όλος ο πόνος που κουβαλά ο ρόλος της, και η λεζάντα που γράφει «Νο caption needed» είναι ενδεικτική.

Η ηθοποιός έκανε αναδημοσίευση τη συγκεκριμένη ανάρτηση και στη δική της λεζάντα έβαλε ορισμένα emoji, δείχνοντας πόσο ευγνώμων είναι γι’ αυτό που συνέβη.

Φυσικά, ακολούθησε «βροχή» θετικών σχολίων, με πλήθος συναδέλφων και φίλων της να εκφράζουν την αγάπη και τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπο και το ταλέντο της Μαρίας Καβογιάννη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.