ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η ερώτηση για τον «Πέτρο τον πελεκάνο» που έκανε τους θαμώνες της Μυκόνου να «σκαλώσουν» εντελώς (βίντεο)

Η ερώτηση για τον «Πέτρο τον πελεκάνο» που έκανε τους θαμώνες της Μυκόνου να «σκαλώσουν» εντελώς (βίντεο)

Το ερώτημα που απηύθυνε η ρεπόρτερ έμεινε αναπάντητο από την συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων κι αυτό δεν προξενεί καμία απολύτως εντύπωση…

Η εμπνευσμένη ιδέα μίας ρεπόρτερ στο «νησί των Ανέμων» να τεστάρει τις γνώσεις των νεαρών επισκεπτών της Μυκόνου, σχετικά με την χαρακτηριστικότερη μορφή του νησιού τις περασμένες δεκαετίες (πίσω από τον Γιάννη Γαλάτη φυσικά), μπλόκαρε τους «αφηνιασμένους» τουρίστες.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=EtTzR6j34O4

Ο «Πέτρος ο Πελεκάνος» από το 1958 όταν κι εντοπίστηκε τραυματισμένος από ψαρά του νησιού, αποτελούσε για πολλά χρόνια το σήμα κατατεθέν του νησιού, κάτι που δεν έδειξε να συγκινεί ιδιαίτερα τους επισκέπτες του κοσμικού νησιού των Κυκλάδων, οι οποίοι έδωσαν ρεσιτάλ άγνοιας (όλοι εκτός από τον τελευταίο ερωτηθέντα που εξέπληξε τους πάντες καθώς ήξερε όλο το στόρι του Πέτρου)!

Για την ιστορία, το πτηνό έζησε για 27 ολόκληρα χρόνια στο νησί, όπου φροντιζόταν με μέριμνα κατοίκων και δημοτικής αρχής, μέχρι και το 1985 όταν χτυπήθηκε από ρόδες φορτηγού και πέθανε στη Θεσσαλονίκη όπου μεταφέρθηκε αεροπορικώς, ενώ τα τελευταία χρόνια ένα ομοίωμα του Πέτρου κοσμεί κεντρικό σημείο του νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: luben.tv

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.