Κρύψτε τα παιδιά στο σπίτι: Έφτασε η Έμιλι Ρατακόφσκι στην Μύκονο – Θα γίνει κόλαση (βίντεο)

Κρύψτε τα παιδιά στο σπίτι: Έφτασε η Έμιλι Ρατακόφσκι στην Μύκονο – Θα γίνει κόλαση (βίντεο)

Σώμα που κολάζει, τέλειες αναλογίες και πίσω όψη που προκαλεί εγκεφαλικά είναι κάποιες μόνο από τις φράσεις που συνοδεύουν τις φωτογραφίες της 26χρονης Έμιλι Ρατακόφσκι.

Η συγκεκριμένη καλλονή είναι ένα από τα διασημότερα τοπ μόντελ στον κόσμο που έχουν επισκεφθεί ξανά την Μύκονο και η άφιξή της για τα εγκαίνια του «Nammos Village» προκάλεσε μια μίνι φρενίτιδα στο νησί των Ανέμων. Το Mykonos Live TV κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από την άφιξή της στο αεροδρόμιο της κοσμοπολίτισσας των Κυκλάδων. Ντυμένη σπορ και συνοδευόμενη από τους άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας επιβιβάστηκε σε άσπρο τζιπ με προορισμό την σουίτα 5άστερου ξενοδοχείου.

Δείτε το βίντεο με τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live Tv.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=oGBd5Wl2YrA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.