Κολάζει στη Μύκονο η σύζυγος του Φραντσέσκο Τόττι (βίντεο)

Κολάζει στη Μύκονο η σύζυγος του Φραντσέσκο Τόττι (βίντεο)

Το ζεύγος Τόττι συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο και η σύζυγος Ilari Blasi εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της σε παραλία.

Ο «Καίσαρας» του ιταλικού ποδοσφαίρου και πρώην αρχηγός της Ρόμα Francesco Totti, ο οποίος κρέμασε πέρυσι τα αγωνιστικά παπούτσια του, συνεχίζει απτόητος τις διακοπές του στην Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον απαθανάτισε στην Ψαρρού μαζί με την σύζυγό του Ilari Blasi.

H σέξυ σύντροφος του βετεράνου άσσου με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, μπορεί να καθόταν χαλαρή στην ξαπλώστρα, αλλά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της και πιο συγκεκριμένα στο μπούστο της, το οποίο αναδείκνυε μοναδικά το μαύρο μαγιό που φορούσε. Francesco και Ilari αποτελούν καθημερινό στόχο των Ιταλών paparazzi αφού είναι ένα από τα διάσημα ζευγάρια στην Ιταλία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.