Ανοιξε το Nammo’s και «καίει» με τις τιμές του αλλά περισσότερο «κάηκε» το ίδιο με την δολοφονία Παπαχρήστου

Ανοιξε το Nammo’s και «καίει» με τις τιμές του αλλά περισσότερο «κάηκε» το ίδιο με την δολοφονία Παπαχρήστου

Το beach restaurant Nammo’s, στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου, έλαβε την πολυπόθητη αναστολή της απόφασης ανάκλησης της άδειας για χρήση της παραλίας που του είχε επιβληθεί μετά τα περσινά «τέρατα» με την πλατφόρμα του Ρέμου μέσα στην θάλασσα (χωρίς άδεια) τις καμήλες, σε άλλη εκδήλωση (χωρίς άδεια) και τα στούντιο που έκτισε τρία μέτρα απόσταση από εκεί που σκάει το κύμα και άνοιξε προς ικανοποίηση των χιλιάδων Αράβων και Τούρκων θαυμαστών του.

Με απόφαση της Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών είχε ανακληθεί η άδεια χρήσης παραλίας και αιγιαλού που του είχε χορηγηθεί επειδή η επιχείρηση παραβίασε τη συμφωνία παραχώρησης της άδειας που δεν επέτρεπε την κατασκευή εγκαταστάσεων που παραβιάζουν την πολεοδομική νομοθεσία και αλλοιώνουν το χαρακτήρα της παραλίας. Αυτή η ανάκληση, ανεστάλη…

Εν πάση περιπτώσει, επειδή το μαγαζί απευθύνεται σε Αραβες μεγιστάνες και Τούρκους κροίσους, λογικά χρεώνει ανάλογα.

Συγκεκριμένα, το μαγαζί χρέωσε μεταξύ άλλων δύο ξαπλώστρες μετά ομπρέλας 200 ευρώ, ένα μπουκαλάκι νερό 8 ευρώ, ψωμάκια 21 ευρώ, ένα ταρτάρ τόνου 28 ευρώ, μία φάβα 18 ευρώ, μία αχινοσαλάτα 25 ευρώ και ένα ριζότο 44 ευρώ!

Τελικά, το ζευγάρι πλήρωσε… 452 ευρώ λογαριασμό!

Αν και το πρόβλημα του Nammo’s είναι ότι πλέον μετά την δολοφονία του πρώην ΕΚΑΜίτη Σπύρου Παπαχρήστου, το μαγαζί βρίσκεται χωρίς “ομπρέλα” προστασίας (παντός είδους…), αφού η εταιρεία που έχει αναλάβει την φύλαξη του μαγαζιού, ανήκε, ουσιαστικά στον δολοφονηθέντα πρώην αστυνομικό. Και όχι μόνο αυτού του μαγαζιού στη Μύκονο!

Δείτε, πάντως το σχετικό βίντεο από την υπέρογκη απόδειξη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.