ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνική αλυσίδα δίνει ηχηρό «παρών» στο Βερολίνο με τις ελληνικές πρώτες ύλες να ξεχωρίζουν

Ελληνική αλυσίδα δίνει ηχηρό «παρών» στο Βερολίνο με τις ελληνικές πρώτες ύλες να ξεχωρίζουν

Ευχάριστη είδηση με το ελληνικό παρών του «Γρηγόρη» στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο, καθώς ανοίγουν τρία νεα καταστήματα.

Η εταιρεία «Γρηγόρης» φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα στο Βερολίνο, καθώς οι Γερμανοί δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στις πίτες με ελληνικές πρώτες ύλες, όπως η φέτα, στη χωριάτικη ελληνική σαλάτα στα επιδόρπια γιαουρτιού και στους φρεσκοστυμμένους χυμούς.

Μάλιστα μεγάλη απήχηση έχουν επίσης και οι vegan προτάσεις, αποτυπώνοντας και τη γενικότερη ευρωπαϊκή τάση στις συγκεκριμένες επιλογές διατροφής.

Η αλυσίδα έχει παρουσία στη χώρα από το 2015, με το πρώτο κατάστημα να λειτουργεί στη διάσημη κεντρική πλατεία του Βερολίνου, την Alexanderplatz. Το δεύτερο κατάστημα, άνοιξε το Φεβρουάριο του 2017, στο Erlangen, που βρίσκεται δίπλα στη Νυρεμβέργη.

Από τις αρχές Οκτωβρίου λειτουργεί το κατάστημα της οδού Karl-Marx, εντός του μεγάλου εμπορικού κέντρου Neukölln Arcaden. Από το τέλος Αυγούστου ξεκίνησε τη λειτουργία του το κατάστημα της οδού Friedrichstrasse, ενός από τους πιο τουριστικούς δρόμους του Βερολίνου που καταλήγει στο διάσημο σημείο Checkpoint Charlie, ενώ από το τέλος Ιουλίου έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το κατάστημα στην οδό Schlossstrasse – κεντρικός εμπορικός δρόμος -στην συνοικία Steglitz.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η περαιτέρω επέκταση στη Γερμανία μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια αλλά και γενικότερα στη Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.