ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένταση στην επιτροπή για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ παρουσία Γ. Σταθάκη

Ένταση στην επιτροπή για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ παρουσία Γ. Σταθάκη

Ένταση επικράτησε στην σημερινή επιτροπή για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ όταν ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Αρκαδίας Αριστείδης Μπρούμας επιτεθηκε στο Γιώργο Σταθάκη λέγοντας ότι αν θέλει να πουλήσει κάτι, να πουλήσει τα περιουσιακά του στοιχεία που ξεχνά να τα γράψει στο πόθεν έσχες του.

« Με όρους κοινωνίας απορρίπτουμε όχι μόνο το σχέδιο νόμου αλλα και τα ψίχουλα που καταθέτετε στο τραπέζι. Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ είναι βιομηχανικοί εργαζόμενοι, είναι βαρύ το φορτίο αίματος που έχουν δώσει και δεν θέλουμε οι νέοι μας να γίνουν σκλάβοι στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα. Εάν θέλετε να πουλήσετε κάτι να πουλησετε τα περιουσίακα σας στοιχεία που ξεχνάτε να τα δηλώσετε γιατί είναι πολλά».

Ο κ, Σταθάκης ζήτησε από τον κ.Μπρουμα να ανακαλέσει ωστόσο εκείνος αρνήθηκε και του είπε αν θέλει να του υποβάλει μήνυση.

Σταθάκης :«Να ανακαλέσετε και να μη γραφτεί στα πρακτικά

Μπρούμας : «Όχι δεν ανακαλώ αν θέλετε κάντε μου μήνυση, εσείς να ανακαλέσετε αυτά που είπατε προεκλογικά σε σχέση με αυτά που κάνετε μετεκλογικά».

Σταθάκης : « Αφήνω στην μοίρα του έναν πρόεδρο που έχει πολλά άλλα προβλήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.