ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Κέρδη 135 μονάδες για τον Dow Jones

ΗΠΑ: Κέρδη 135 μονάδες για τον Dow Jones

Κέρδη 135 μονάδες ή 0,62% για τον Dow Jones στις 21.993 μονάδες, με τον S&P 500 να ενισχύεται 1% στις 2.465 μονάδες και τον Nasdaq να κινείται 1,34% υψηλότερα στις 6.340 μονάδες…

Η χαλάρωση της γεωπολιτικής έντασης, τουλάχιστον προς το παρόν, μεταξύ ΗΠΑ και Β. Κορέας, ικανοποίησε πλήρως τους επενδυτές, οι οποίοι φρόντισαν να εκμεταλλευθούν και την αποκλιμάκωση των μετοχικών αποτιμήσεων, μετά την πτώση της προηγούμενης εβδομάδας και να προχωρήσουν σε νέες αγορές τίτλων.

Κέρδη 135 μονάδες ή 0,62% για τον Dow Jones στις 21.993 μονάδες, με τον S&P 500 να ενισχύεται 1% στις 2.465 μονάδες και τον Nasdaq να κινείται 1,34% υψηλότερα στις 6.340 μονάδες.

«Πρόκειται για ράλι ανακούφισης. Αιτία το γεγονός ότι η ρητορική μεταξύ ΗΠΑ και Β. Κορέας έχει υποχωρήσει, προς το παρόν», εκτίμησε ο Peter Cardillo, οικονομολόγος της First Standard Financial.

Κορυφαία στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον και ο υπουργός Άμυνας, Τζέιμς Ματίς, ξεκαθάρισαν ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν να υπάρξει διπλωματική λύση με τη Β. Κορέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βουτιά» σχεδόν 22% για τον δείκτη «φόβου» Vix στις 12,10 μονάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.